Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

4x4 zašto se tu lome koplja

<< < (15/16) > >>

pepi2:
Nekad smo na kamionima i kamionetima imali naljepnice : TAD Bjelovar , 5.Maj Bjelovar, Tomo Vinkovic , Fenor , Sirela ,Franck, PPK,Tehnogradnja,Intermont .... Dalma ,Jadrantekstil,Jugovinil,Bagat, Kidric,Plodine,Zadranka ,Dalmacija........ Da te ne zamaram MladenP. jos stotine slicnih naljepnica ..Eeeeee hebes to !  Danas imamo milion ljudi manje zaposleno i pola miliona nezaposlenih. Ali imamo druge naljepnice na kamionoima - Prijevoz za vlastite potrebe - i -Prijevoz u pm !
 Meni bas lezi pisamnje u off topic  ;D , nek admin zbrise  zagi

profesore:

--- Citat: pepi2 - 17. 11. 2015. 15:07:09 ---Nekad smo na kamionima i kamionetima imali naljepnice : TAD Bjelovar , 5.Maj Bjelovar, Tomo Vinkovic , Fenor , Sirela ,Franck, PPK,Tehnogradnja,Intermont ...

--- Kraj citata ---
I to je baš to o čemu je govora. Prijevoz za vlastite potrebe.
Da pojednostavim:
Imam firmu ili obrt a nije registrovana za prijevozne usluge a potreban mi je prijevoz, bilo za teret (kamion) ili za osobe (autobus). Da ne bi placao drugima kupim vlastiti kamion ili autobus. Ali sa njima ne smijem nuditi usluge prijevoza drugima.
Primjer: Imam turističku agenciju i organizujem izlete. Da ne bi plaćao prijevoz drugima, kupim vlastiti autobus ali sa njim smijem obavljati isključivo za svoju firmu.
Primjer 2: Imam pilanu i kupujem, prodajem i razvozim drvo. Da ne bi placao prijevoz drugima kupim vlastiti kamion. Ali sa njim smijem voziti izključivo za svoju firmu.
Ovo mislim da je svakom jasno. Jednostavnije ne ide.

dick:
Najbolje je ovako:

springo:

Kimboarap:
 dois dois

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju