Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Aro adventure
Harry P.:
neznam koliko je automobil težak ali obzirom da se radi o terencu ispod 1700-1800 ccm motor nebih smio biti
magwin:
--- Citat: mawerick - 25. 12. 2008. 22:20:33 ---neznam koliko je automobil težak ali obzirom da se radi o terencu ispod 1700-1800 ccm motor nebih smio biti
--- Kraj citata ---
ma da.mnogi miješaju novog i starog a razlika je bitna!
isto kao što mješaju samuraja i vitaru.
zdebat:
--- Citat: magwin - 25. 12. 2008. 22:11:48 ---u ovom je bio neki benzinac 60+kw i nebi vjerovao, kad mi je riknuo akumulator palio sam ga na KURBLU!!!-to je bila fora.... happi
--- Kraj citata ---
Imam i ja kurblu, dobio je sa autom. Nisam to probao, kako to ide?
magwin:
--- Citat: zdebat - 25. 12. 2008. 22:41:43 ---
--- Citat: magwin - 25. 12. 2008. 22:11:48 ---u ovom je bio neki benzinac 60+kw i nebi vjerovao, kad mi je riknuo akumulator palio sam ga na KURBLU!!!-to je bila fora.... happi
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
lako!!
kurblu staviš tamo gdje ide-ona rupa u pr. veznom limu i sjedište ima u remenici radilice.motor se okreće u smjeru kazaljke na satu, a drugačije ti ni nemože kurbla okretati motor zbog prihvata, zato jer sa kurblom-naravno glumiš alnaser ili stručno "elektropokretač".
upališ "kontakt" , naravno izbacič iz brzine, dobra je pomoć i ako ti netko stisne kvačilo(spojku) jer nemoraš okretati i sojničku osovinu od mjenjača i lagano okrećeš motor dok ne dođe na naj tvrđe.
e onda ga stisneš "muški" i to je to!! pic
zdebat:
--- Citat: magwin - 25. 12. 2008. 23:00:23 ---
--- Citat: zdebat - 25. 12. 2008. 22:41:43 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
lako!!
kurblu staviš tamo gdje ide-ona rupa u pr. veznom limu i sjedište ima u remenici radilice.motor se okreće u smjeru kazaljke na satu, a drugačije ti ni nemože kurbla okretati motor zbog prihvata, zato jer sa kurblom-naravno glumiš alnaser ili stručno "elektropokretač".
upališ "kontakt" , naravno izbacič iz brzine, dobra je pomoć i ako ti netko stisne kvačilo(spojku) jer nemoraš okretati i sojničku osovinu od mjenjača i lagano okrećeš motor dok ne dođe na naj tvrđe.
e onda ga stisneš "muški" i to je to!! pic
--- Kraj citata ---
Bravo! Da znaš da ću probat! A kad upali dali ti zavrti kurblu ili ona ispadne van, ili kako?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju