Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

ATV Linhai Muddy

<< < (3/4) > >>

Stipe Šibenik:
Onda se mi 100% znamo sa susreta ili sa Grobnika, bar iz viđenja.   sor offtopic

Macak:
Pa vidi, tko bi rekao, ovde ima i bikera z11
Ja vozim ZZR 1200 i KLR 600 ;D

ZR7:
Trebali bi otvorit svoju temu a ovu propustiti "traktorima". happi
A pri je toga samo još pitanje: Da li se Hrvatski lovci ikad dogovarate za kakve ukupne fure. Kod nas smo do sad 2 put prakticirali ukupnu furicu na lovački sajam u G. Radgoni.
Sledeče godine če sajam opet biti, pa se nadam, da čemo nastaviti sa tom praksom. Road captain je obično onaj Bojan, kji je na jednoj od vaših fotki lova iz Slavonije. A ja obično držim zaštitnicu u pozadini.

LP

PinzHunter:

--- Citat: ZR7 - 11. 11. 2008. 13:40:35 ---Trebali bi otvorit svoju temu a ovu propustiti "traktorima". happi
A pri je toga samo još pitanje: Da li se Hrvatski lovci ikad dogovarate za kakve ukupne fure. Kod nas smo do sad 2 put prakticirali ukupnu furicu na lovački sajam u G. Radgoni.
Sledeče godine če sajam opet biti, pa se nadam, da čemo nastaviti sa tom praksom. Road captain je obično onaj Bojan, kji je na jednoj od vaših fotki lova iz Slavonije. A ja obično držim zaštitnicu u pozadini.

LP

--- Kraj citata ---

Slazem se sa tvojim prijedlogom. necemo vise u OT. ostanimo kod ovog vozila.

ZR7, ne brini ove cemo male OT nakon nekog vremena izbrisati pa ce tema ostati cista.

Lijep pozdrav d1

PinzHunter

medicus:
ZR7, kolika je cijena Blatku,kolika je registracija i osiguranje, koliko kila može povuči za sobom po specifikaciji...
dijelovi i servis osigurani ili se snalazite ččč

Ukratko,smatraš li da je isplativije kupiti nešto poput linhai,cfmoto,spking,tgb... ili ipak nešto od brand-ova,znam za onu koliko para toliko i muzike,ali ponekad postoje i alternative

Hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju