Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
ATV/QUAD
Miro:
U zadnje vrijeme u lovištu primjećujemo sve više ljudi (nelovaca) na quadovima i raznim cross motociklima kako se "rekreativno" vozaju lovištem i to vrlo duboko u šumi čime uznemiravaju divljač. Kakva su vaša iskustva i da li se to može ikako spriječiti. Čini mi se da nešto ima i u zakonu, ali još nisam pogledao - tema mi je ovaj čas pala na pamet
pepi2:
Mislim da se je o ovome vec pisalo na ovom forumu , upravo sad je period kad divljac (i druge zivotinje u lovistu) trebaju maksimalni mir.Ali opet kao i uvjek samo lovci ce primjetiti problem .
lovacl:
quadovi su stvarno super stvar pogotovo sa vitlom i pogonom na sva 4 točka. Pogledat ih se može u Karlovcu u kawasaki salonu, u zagrebu u yamaha salonu i osjeku ima salon različitih japanskih modela. Ja bi svakako preporučio yamahu raptor i nećete sigurno pogriješit!! d4
Macak:
--- Citat: lovacl - 07. 07. 2010. 09:36:48 ---quadovi su stvarno super stvar pogotovo sa vitlom i pogonom na sva 4 točka. Pogledat ih se može u Karlovcu u kawasaki salonu, u zagrebu u yamaha salonu i osjeku ima salon različitih japanskih modela. Ja bi svakako preporučio yamahu raptor i nećete sigurno pogriješit!! d4
--- Kraj citata ---
Sigurno, odlicni su pogotovo po kisi i snjegu ;D
ri istra:
kakvi ATV-ovi najljepse je kroz sumu na noge,vidis i zapazis puno vise.
glupa situacija ,vozis se na ATV-u sumom,normalno bez kacicge,i pukne te grana po glavi, zaboravi vise lov i bilo sta drugo. sretan si ako ostanes ziv
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju