Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

automati ili rucni mjenjacč

(1/11) > >>

Zoran:
dali od vas neko vozi terenca automatikač
i kako je sa njim u terenu, dali automatika pomaze vama u terenu ili neč
nemisli sad sta bi ko rače kupio!
vec dali zadovoljava automatika!
 ili je cak bolja za terenč od rucnog mje.!    :-[

Borat:
Pogledaj kakva se tehnika upotrebljava  na OFF ROAD takmicenjima i to je sigurno najbolje (I najskuplje nazalost) za teren.
U svakom slucaju automatski mjenjac uzrokuje povecanu potrosnju goriva a perfomance su mu bolje samo u gradskoj voznji a na terenu (blato i snijeg) zaostaje za rucnim mjenjacem.

Max011:
Ovo sa automatikom me je podsetilo na jednog starog klavir štimera gdina Vrbaneca ili tako nekako se prezivao. Pa stari kaže dobra je automatika za brzinu i mlade ali za šlif mora ručno i to da uradi pravi majstor!!Mala digresija učinila mi se prikladna temi.  :)

Zoran:

--- Citat: Max011 - 18. 10. 2007. 08:43:18 ---Ovo sa automatikom me je podsetilo na jednog starog klavir štimera gdina Vrbaneca ili tako nekako se prezivao. Pa stari kaže dobra je automatika za brzinu i mlade ali za šlif mora ručno i to da uradi pravi majstor!!Mala digresija učinila mi se prikladna temi.  :)

--- Kraj citata ---

to je opet stajaliste nekoga!

Štef:
  Prvo Ti zahvaljujem na dobrodošlici (kao i ostalima) i odmah se uključijem u diskusiju. :)
U terencima novijeg datuma u svakom slučaju bi trebalo izabrati automatika po mome sudu. Evo i zašto: svaku brzinu možeš blokirati, znači ne dozvoliš da auto prešalta u višu brzinu, puno si spretniji i možeš se koncentrirati na prepreke koje, ugodnija je vožnja, performanse su malo lošije od ručnog mjenjača...
  Vozio sam Navaru ali nažalost ne po terenu sa automatskim mjenjačem i stvarno je auto odličan. Jučer sam je opisao na podforumu o istoj.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju