Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Cherokee 2.5 benzin

(1/5) > >>

robert.limeni:
Kolege ima ko Cherokeea2.5 benzinca, znam da su ovi 4.0 i više dobri te da je 2.5 td i 2.1 td loš odabir ali zanima me 2.5 benzinac?? Čiji je to motor unutra i kako ste zadovoljni??

Dadx:
Zasto kemijat, ukoliko kupujes, uzmi 4.0 i miran si. Ja ga imam u grandu i jako dobro klapa. Trosi od 16 do 25 litri plina, vozan je, makar na autoputu vidi breg prije mene

robert.limeni:
Znam da ali recimo da postoji prilika za kupi 2,5.u odlivnom stanju cemu onda trazit 4,0 radi se o autu bi sluzio za lov ne za off road, kako 4,0 vidi brijeg prije tebe, vozio sam se u tom pa neide lose

Dadx:
 Nije da ide lose, ali moj salta iz direkta u trecu kad vidi breg, to se dogadja na brzinama iznad 110, brze ga ni ne vozim jer imam terenske gume. Po svim lokalnim cestama je mrak. Vozio sam 5.2 i s njim se vozis ko u "malom" autu.
Samo da ti napomenem da 2.5 ima drugacije omjere u diferencijalima, a znas i sam da njih nema puno.
Inace jel taj 2.5 automatik ili manualac?

robert.limeni:
Manualni mjenjac i plin je unutra zato mi se i svidio, auto bi koristio svakodnevno tako da ovi veci motori su mi malo preveliki potrosaci

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju