Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Defender vs Uaz Hunter

(1/3) > >>

kmkole86:
dva terenca (u pravom smislu te reci), neprikosnoveni za teren, mislim da su doslovno ravnopravni na terenu, takao da sto moze jedan moze i drugi, ispravite me ako gresim. inace voleo bih da cujem misljenje nekoga koji je imao prilike da ih provoza i jednog i drugog, naravno interesuje me koliko je koj zahvalan, odnosno cena i pristupacnost delova, potrosnja, odrzavanje itd. inace ko voli nesto novije od uaza po imenom patriot, uglavnom za grad, akcenat na uglavnom  ;D

Midian:
UAZ je po meni definitivno najbolji fabricki terenac,kog pravo sa trake mozes da sateras u blato i vodu od pola metra.
Znam dosta ljudi koji se bave offroadom,i vecina njih kaze da Defender za teren nije nista posebno,pogotovo onaj dugacki.Kratki se bolje ponasa.Inace UAZ nikako nije za grad,udobniji je gradski autobus od njega.Trosi oko 15 l.Inace povlaci kao zmaj,2700 cm3 benzinac.Za Defendere ne znam kakve motore imaju.Defender je svakako pouzdaniji i kvalitetniji ali UAZ-u po meni ne moze da izadje na crtu.
Inace gledao sam jednom prilikom Hunter sta radi po blatu,to ne da je bilo blato nego testo.Ja sam se posramio sa svojom Nivom sa kojom nisam ni smeo da udjem u to blatiste kroz koje je on proleteo.

Inace evo jednog snimka,obratite paznju u jednom delu gde je Defender stao,a u koliko blato pored njega silazi UAZ bez problema

nazime:
Samo nismo vidjeli kako je taj UAZ što je ušao pored Defa izašao. Ili jesmo, izvukli ga sajlom.
Nama lovcima , bar meni, ne treba auto za hard off road, već da dođem tamo gdje ne mogu sa malim osobnim autom i da sam donekle siguran da tamo kud uđem sa autom da ću i izaći.
Ovo je EXTREME.

Midian:
Dobro,svakako se u u hard klasi vidi velika razlika izmedju terenaca,za soft manje vise.Ja bih se ipak odlucio za UAZ.

zhrvoje:
Brat mi ima UAZ-a, i sam sam ga dosta vozio i mogu reći da je nevjerovatno kamo taj auto ide!
Brat je član off road kluba u kom su zastupljene gotovo sve vrste terenaca, ali kamo moj brat ide sa UAZ-om tamo ne može niti jedan drugi. To je vjerojatno i do vozača jer je on jako dobar (a i poprilično lud) vozač, ali ipak velike su zasluge i na autu.
Što se tiče defender vs. UAZ, kum radi u HEP-u i u voznom parku imaju oba auta. Po njemu kada defender stane i ne može dalje onda na scenu stupa UAZ d4!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju