Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Gume za teren

<< < (29/54) > >>

shandi:
 uf

Neno:
Ovako izgleda tabela primjene guma od Bridgestona gdje se vidi da što je guma bolja za teren, lošija je na cesti i obratno.
Za neku lovačku upotrebu ovaj A/T 694 što sam i odabrao  d4

Antezg:
Ove cooper gume su ti na terenu isti đavo ko i goodrich,michelin itd. tog dezena, razlika je u tome što imaju lamelice pa se vjerojatno bolje ponašaju na mokrom,snijegu itd.
Michelin nisam imao, ali sam imao goodrich mt -na terenu i suhoj cesti odlične,ali na snijegu, kiši i skliskoj cesti-oprez. Prednost im je velika trajnost tako da sam jha sa svojima napravio 100000km, a da sam ih rotirao vjerojatno bi napravio i više.

PinzHunter:

--- Citat: nazime - 15. 10. 2009. 22:05:01 ---Pinz, ne znam kakve imaju mješavine. Siguran sam da za naše(lovačke) potreba odgovaraju sve te navedene gume. Meni je bitno da prođem kuda sam naumio, nije to neki hard off road, ali neki sa svojim terencima tuda ne prolaze samo zbog guma.

--- Kraj citata ---

shvatam te potpuno,samo sam htio reći da se mi lovci na terenu krećemo gdje se u blatu krije poneki oštar kamen ili panj i slično.bfg,michelin briddgeston i još neke marke imaju pojačane stijenke koje to podnose daleko bolje od fabrikata koji nemaju pojačane stijenke. Ja na bridgestoneu imam nekoliko rezova od terenske vožnje ali to se podnosi sasvim ok.

josip89:
evo ovo su gume

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju