Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Gume za teren

<< < (44/54) > >>

evaeva:
Protektor gumu možeš nabaviti u Protekt promu u Zagrebu ako se ne varam, najbolje je otići kod njih i vidjeti koje ti sve protektore nude, kum je neki dan stavio ovaj protektor Kumho guma 235/75 r15 po cijeni 450 kn/ kom. Inače to ti je protektor cijele gume a ne samo gaznoga sloja, meni vulkanizer dao godinu dana garancije ili 70.000 km da se neće ništa odljepiti.

silvertip:

--- Citat: željko - 19. 11. 2010. 22:05:13 ---
--- Citat: silvertip - 19. 11. 2010. 21:43:33 ---ovo je brigestone dueler A/T cijena ti zavisi od dimenzije
17 su oko 2500 kn

--- Kraj citata ---

pa zar to nije malo previše,ja sam svoje platio 1250 kn u dimenzij 31×10,5 r15

--- Kraj citata ---

pogledaj po internetu 235/65 17 pa ćeš se uvjerit

željko:
ne daje on garanciju da se ništa neće odljepiti,već ako se odljepi u tom roku on ti napravi drugu što se desilo mom kolegi
dečki su bili fer i zamijenili mu gumu....

čini mi se da je nemoguće da imaju protektor kao dueler 694,ja mislim da je to ipak zaštićen oblik šare od strane bridgestonea

evaeva:
Danas ti je puno toga zaštićeno pa se svejedno prodaje, vulkanizer ti pokaže paletu šara i koja se tebi svidi takvu ti naprave, naravno ako je imaju. Protekt gume sada nisu kao prije nekvalitetne, postupak protektiranja valjda su usavršili tako da ja tu ne vidim nikakvu razliku osim u cijeni.

PinzHunter:

--- Citat: evaeva - 19. 11. 2010. 22:00:19 ---Bridgestone a/t 205/70 r15 imaš protekt za 450 kn/kom a inače nova dođe oko 1300 kn.
Šta kažete na ove gume:
prva slika bridgeston m/t
druga slika kumho m/t
Po meni dobre za teren a za asfalt nisam baš siguran.

--- Kraj citata ---

ove sa prve slike imam na pincgaueru 265 75 16 i nisu loše za teren. za AT se nebih odlučio od Bridgestone,prije bi kupio BF Goodrich.
Na toyoti imam 235 75 15 Michelin Snow X????? volio bih naći jedan dobar protekt za snijeg i blato jer ove su samo za snijeg,u blatu nema šanse za pomak naprijed ni nazad. znači samo MT,at nisu za moje potrebe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju