Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Gume za teren

<< < (47/54) > >>

crni3006:

--- Citat: Dadx - 29. 04. 2016. 07:20:58 ---ja imam na GC malatesta kobra track nt i jako sam zadovoljan, čak i po mokrom drže relativno dobro s obzirom na tip gume...

--- Kraj citata ---
Iskreno da ti kažem,nebi protekt,imao sam loša iskustva baš sa tim gumama...Nisam mislio što se tiče terena već su se nakon godinu dana počele raspadat,ne znam dali je zbog lošeg terena ili loša serija,ali ja ih nebi više!
Bolje ću platit nešto više i imat urednu gumu...pozz

crni3006:

--- Citat: Fred - 29. 04. 2016. 00:24:17 ---Evo i slika kako to izgleda

--- Kraj citata ---
Možda onda bolje Hankook? Ove BF Goodric imaju lijep dizajn sa tim slovima pa privlače...   ;D

ivod:
Dobro, koja su onda iskustva s protektiranim gumama, osim ovoga kolege Crnog (koje, naravno, uvažavam) ? Moje Maxis Trepador (ako sam dobro napisao) na Jimnyju su pri kraju vijeka, pa sam u ozbiljnom razmišljanju o nabavci protektiranih kod Guma protekta u Gradićima. Mišljenja su kontroverzna, neki se hvale dobrim iskustvima...

Kimboarap:
Protektirane gume su ok, samo nevidim svrhu istih kad su dosle u cjenovni rang s novim gumama tako da netreba i razmisljat o protektu... Bar ja tako muslim....

ivod:

--- Citat: Kimboarap - 29. 04. 2016. 09:21:58 ---Protektirane gume su ok, samo nevidim svrhu istih kad su dosle u cjenovni rang s novim gumama tako da netreba i razmisljat o protektu... Bar ja tako muslim....

--- Kraj citata ---

Zar jesu  medicusuper ? Ja još kalkuliram s informacijom kako su protektirane daleko jeftinije...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju