Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Gume za teren

<< < (11/54) > >>

pepi2:

--- Citat: draganco - 04. 04. 2008. 12:51:27 ---Kupio sam original Ruske nove M+S kombinovane Leto-Zima(Lada).Za sada sam zadovoljan.Mislim da se mogu uspesno koristiti kako u reviru tako i na asfaltu!

--- Kraj citata ---
Upravo to je trebalo napisati Draganco, M+S je guma koja zadovoljava na terenu a opet na asfaltu
nemas glavobolje,prvenstveno zimi na snijegu i poledici.

Štef:
 Točno, malo zadovoljava po asfaltu,malo zadovoljava po terenu. ;)  :)
Ak se voziš po terenu nema te gume koja može zadovoljiti potrebe i za asfalt! Isto vrijedi
i obrnuto. Dobro je kad ideš po tvrdim šumskim putevima ali kad izađeš na teren gdje nikad niko nije bio osim pješice (i to je upitno) onda nema kompromisa, ili je guma za teren ili ruksak na leđa i put pod noge! ;D

pepi2:
Da, univerzalne gume nema bas za nase podrucje gdje su velike razlike zima-ljeto
uostalom vecina tak i radi ,po tvrdom uglavnom dok ide
a poslije gojzerice na noge

enigma:

--- Citat: pepi2 - 04. 04. 2008. 13:02:12 ---
--- Citat: draganco - 04. 04. 2008. 12:51:27 ---Kupio sam original Ruske nove M+S kombinovane Leto-Zima(Lada).Za sada sam zadovoljan.Mislim da se mogu uspesno koristiti kako u reviru tako i na asfaltu!

--- Kraj citata ---
Upravo to je trebalo napisati Draganco, M+S je guma koja zadovoljava na terenu a opet na asfaltu
nemas glavobolje,prvenstveno zimi na snijegu i poledici.

--- Kraj citata ---
Kaj m/s ne znači snjeg/blato?? A čitao sam davno u Autoklubu da ima cjelogodišnjih(zima ljeto)al
nit su dobre lejti ni zimi.
Draganco jel su tvoje M/S ili baš za cjelu godinu,koji im je naziv??

Lazar:
oznaka m+s neznaci nista svako moze lupat na gumu sto hoce jedino sto se nesmije je pahulja snijega ako je ona na gumi to je prava zimska guma za snijeg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju