Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Hilux vs DMax

<< < (6/7) > >>

frenk:
ISUZU je jedini pravi Japanac. Od Hiluxa ima krači keson za cca 15 cm.
ISUZU ima kvalitetniju armaturu. ISUZU ima višu nosivost.

Na zajednom testu pick-upa najviše bodova je dobila Mazda BT50. Sve su ocjene bile 4 a na zbroju je pobedila. To je bio test u SLO. Za testove je treba znati, da ko više reklamu plati u tom se dobro piše.

Antezg:
Isuzu-jedini pravi japanac ččč ččč, a to što je napola u vlaništvu GM-a ? ččč ččč

Ovaj D-max moram priznati, dobro izgleda, ali kad znam ko je pravio Fronteru(Isuzu Rodeo), nekako sam skeptičan.

Toyota s druge strane ima ogromno iskustvo i zasluženu reputaciju pravljenja pouzdanih i neuništivih Pick-upova i terenaca, doduše dizajn ovog novog Hiluxa me ne oduševljava, ali ne sumnjam u kvalitetu.

SUMO:
Ma taman da kriza potraje, ionako kukaju da su im veliki lageri, tako da ce spustiti valjda jos cenu sauf

toni(c):
Pozdrav,

Iako u lovu nemam iskustva - zbog posla sam dosta u terencima..
Hiluxa sa 2.5 motorom sam vozio jednom, a D- max-a (3.0)  vozim par puta tjedno.

Prva stvar je snaga motora - isuzu kraj ove slabije toyote vozi kao gti  ;D
Jaču toyotu -3.0 nisam probao - al ona je mislim puno skuplja.. druga je stvar kapcanje prenosa i reduktora - toyota to ima klasicno, a isuzu ima moderniji sistem s 3 gumba.
Auti bi kvalitetom spadali u istu kategoriju - osim sto isuzu ima vise neki americki ''stih'' i toyotina unutrasnjost djeluje kvalitetnije.

Jedino po meni sto isuzu ima losije od toyote je nepreciznija rucica mjenjaca, i lezanje daje nekako meksi osjecaj, dok toyota tu djeluje vise njemacki.  Od ostalog udobnost, brzina, elasticnost, ubrzanja i cijena - sve je na strani isuzua - ovaj konkretan ima 70000km i nikakvih problema.

Oba auta se sa cestovnim gumama na laksem terenu ponasaju slicno - toyota ima mozda malo veseliji 'rep'.
isuzu je bolji auto 'za svaki dan' zbog udobnosti i brzine na auto putu koja je za klasu veca od svih pickupova koje sam vozio.

eto

Midian:
evo vam veliki obrtni momenti i jaki dizel motori spram kojih je ladin smesan.ali...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju