Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Jimny 2019
Neno:
Anemično mi to djeluje 1,5 atmosfera 102 KS 8)
profesore:
Za japansko tržište imaju motor 3 cilindra 660 ccm 67 KS tako da su ovi naši formula 1.
Imao sam priliku napraviti krug sa ovim i mogu reći da je najbolji do sad. A za terensko vozilo ionako nije bino kubikaža i konji, bitnije je getriba i šta je ispod. Uostalom stari jimny ima 1.3 motor i 80KS.
Omjer kg/KS je bolji od ostalih terenaca.
Osim toga da ima motor 2000 ccm i 200 KS ne bi bio više jimny.
i u jeepove sad ugrađuju motore 1.3 recimo, pa nikome ništa. Ko voli neka izvoli, ko ne voli neka kupi nešto jače.
Da se mene pita ubacija bi dizela 1.3, 3 cilindra ali isto oko 100 KS. Više snage u jimnyu je ionako opasno po život. I ovo što sad ima normalan čovjek ne može iskoristiti do kraja.
Šta bi tek rekao na moga, ima 2 tone i 79 KS.............i to prazan. Moš si mislit kako je anemičan tek kad je pun.
Neno:
Okretni moment je vrlo bitna stavka za terenca.
Natukao sam dosta kilometara s samuaraijem i znam kad bi negdi baš zapeo da bez paljenja kvačila teško se izvlačilo.
Turbo dizlo od 2 litre bi bila prava mjera za 1100 kg terenca
profesore:
Slažem se sa tim potpuno. U samuraj je bio fabrički ugrađivan motor 1.9 D i 1.9 TD a u Jimny 1.5 D.
Ali to ne ide više. Već sa ovim motorom Jimny od 2021 ne smiju prodavat zbog regulative EU, šta bi tek bilo sa 2.0 D.
Osim toga današnji motori i sa 1.3 litre postižu 150 KS i 270 Nm. Takav ima Jeep renegade recimo. Pa nema više potrebe za 2.0.
profesore:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju