Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Koliko troši moj terenac ?

<< < (7/28) > >>

Expresica:
Imam Alfu Cross,permanentno 4x4,1,9 16 V Mjet (dizel),serijski 150 KS (moj negdje oko 190 KS),gume 225/55 17,decki moji kada idem sa Familijom za HR trosim negdje oko 6,5 litara cak moze i manje a max. je negdje oko 8-9 litara.
Motor je perfektan a i sto nebi bio kada ga Opel i Saab ugradjuju u svoje modele!

SEJFO:

Te vaše priče pričajte maloj djeci!!! ;D ;D ;D
Bog te mazo ta Vaša auta troše manje polovna nego kad su nova, ZNAČI bolje imati polovno auto nego novo il vi možda ovu temu koristite da prodate strojeve!!! ref ref
 Samo Zoranu i Nikoli vjerujem i i ponekom pojedincu!!! ;) ;D ;D zagi

Expresica:
Je,ali ako ga stavim u sporohodne i sperujem prednju desnu poluosovinu ali samo preko visco kuplunga ;)

Baki:
Nema auta koji nece uzeti 10 litara fico je fico pa uzme 10 litara a  ima samo 750 ccc.Ja kada vozim bilo koje auta a pogotovo samuraja meni je noga skoro uvijek do daske,cepam ga koliko god mogu jer u tome uzivam.

SEJFO:

--- Citat: Baki - 12. 02. 2009. 21:52:16 ---Nema auta koji nece uzeti 10 litara fico je fico pa uzme 10 litara a  ima samo 750 ccc.Ja kada vozim bilo koje auta a pogotovo samuraja meni je noga skoro uvijek do daske,cepam ga koliko god mogu jer u tome uzivam.

--- Kraj citata ---

Ti BAKi spadaš u pojedince kojima vjerujem-kad si se odao!! ;) ;) zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju