Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Koliko troši moj terenac ?
Lazar:
ak neces da trosi onda nisana navaru vec zaboravi (dizela)
Antezg:
Plin d4, takvi dizelaši troše 11-15l. Terenci sa benzinskim motorom do 3000kubika i plinom troše 15-20 plina pa računaj. Problem je što se kod nas ne mogu kupiti novi pick-upovi sa benzinskim motorom ččč >:(, bar koliko ja znam. Valjda uvoznicima nisu interesantni? Toyota, npr ima krasnih benzinskih motora -3,4 l npr koji pršti od snage,sa ne prevelikom potrošnjom,a sa plinom bi bio prva liga, ali u nas se ne nudi, vjerujem da je i sa ostalim proizvođačima slično.
Neno:
Ako je novi auto, dizel sigurno, okretnog momenta koji je jedna od bitnijih stvari na terenu ima koliko ti treba i pr 1500 i pri 4000 okretaja.
Ako je polovnjak može i plin ali barem motor od 3 litre, osobno ne volim plin zbog gomile popratnih problema ali ko voli nek izvoli.
Od polovnjaka ja bih naj radije Hiluxa iako je L200 što se tiče održavanja naj povoljniji, od novih vjerovatno opet Hilux iako ni Navara ne izgleda loše.
anto:
--- Citat: Neno - 06. 03. 2009. 08:47:46 ---Ako je novi auto, dizel sigurno, okretnog momenta koji je jedna od bitnijih stvari na terenu ima koliko ti treba i pr 1500 i pri 4000 okretaja.
Ako je polovnjak može i plin ali barem motor od 3 litre, osobno ne volim plin zbog gomile popratnih problema ali ko voli nek izvoli.
Od polovnjaka ja bih naj radije Hiluxa iako je L200 što se tiče održavanja naj povoljniji, od novih vjerovatno opet Hilux iako ni Navara ne izgleda loše.
--- Kraj citata ---
Hvala kolege,
Nesto mi zapeo za oko L200,dizel,sa tvrdim krovom,2001 god.u super stanju,vlasnik kolega lovac koji uvijek ispod nogu,pored 2.tapacirunga gumena ima i novine da se sta ne uprlja.Cijena je 8.000 eura,sta mislite,jeli to skupo????Morao bi nositi i po 1000 kg uz brdo,sta mislite jeli malo 2500kubika (ima 116 konjskih snaga).Hvala unapred Neno i ostali.
nazime:
--- Citat: anto - 06. 03. 2009. 19:00:15 ---
--- Citat: Neno - 06. 03. 2009. 08:47:46 ---Ako je novi auto, dizel sigurno, okretnog momenta koji je jedna od bitnijih stvari na terenu ima koliko ti treba i pr 1500 i pri 4000 okretaja.
--- Kraj citata ---
Hvala kolege,
Nesto mi zapeo za oko L200,dizel,sa tvrdim krovom,2001 god.u super stanju,vlasnik kolega lovac koji uvijek ispod nogu,pored 2.tapacirunga gumena ima i novine da se sta ne uprlja.Cijena je 8.000 eura,sta mislite,jeli to skupo????Morao bi nositi i po 1000 kg uz brdo,sta mislite jeli malo 2500kubika (ima 116 konjskih snaga).Hvala unapred Neno i ostali.
--- Kraj citata ---
Za 8000€ ja bi ga uzeo odmah.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju