Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Koliko troši moj terenac ?

<< < (20/28) > >>

Štef:

--- Citat: shandi - 21. 09. 2010. 22:12:42 ---Treba ga pitati jel bi se kladio u auto za tu potrošnju.  happi
Ili je možda mislio da troši ispod 8 litara ulja na 100 km?
Svašta je tu moguće.

--- Kraj citata ---

s obzirom da je šestak i još malo pa će bit punoljetan - sve je moguće!!!  happi happi zagi

Harry P.:
da u pravu si, to je potrošnja ulja na 100 km

krilaš:
Ma preradi ga na plin i mozda ce trositi 8kg olina na 100Km.mada i to ne verujem.
Pobratime moj sama ti rec kaze motor 3000cm ili 3,0Litara pa kako to moze trositi 8Litara benzina.Moze ukoliko ga upalis natovaris na neku auto prikolicu ili kamijin za slepanje,Pajera ostavis sa upaljenim motoroma i prevezes ga tako natovarenog tih 100Km.Na leru i potrosi tih 8l a mozda i manje rol rol rol.
Kakve su ovo NEBULOZE.
POzdrav Goran

syncm2:
Evo da odgovorim da se zahvalim svima na pomoći i savjetima.

To je auto na D tablice, veli usčuvan, alu felge, 7 sjedala, itd, 5000 kn, dali je puno ili njie neznam fre

Da stari melje gluposti znam, 8l je potrošnja od kakvog una koji ima 1.1 motor,a ne ovaj traktor od 1.5 t, ako ne i više. Imao sam pajera 2.5 d, 89.g. trošio je oko 10, po potrebi i više.

Postavio sam pitanje na forumu da vidim (čujem) i drugo mišljenje jer mi nije jasno da može tako malo trošiti.

Sad imam A6 2.5tdi quatro 180 ks,2003.g.  na putnom računalo pokazuje 9.3 prosjek, može i manje, a može i 15-17 kad je 200 km/h pa znam kako troše auti:)

Meni treba terenac za malo love, po mogućnosti diesel pa ako ima tko neka javi na PP.

Hvala na odgovorima i na savjetima.

Darko

Neno:
Takvog Pajera 3,0 24V sam svojevremeno vozao par dana ali tu potrošnju od 8 litara nisam vidio na putnom kompu ni blizu obično su pisali neki brojevi između 15 i 18  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju