Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

lada na lomaci

<< < (2/2)

bojinac:
pozdrav forumasi.kolega magwin ne trosi vodu i ne pusta one mjehurice u posudi vode tako da me je sve strah da je kolega hercegovac u pravu tako da mi preostaje sve iz nova a tako mi se gadi skidati glavu i one sve pizdarije okolo .dobro vuce pa me zanima dali bi nesto postigao nekakvim guscim uljem ili doslovce zapaliti . paci pic paci paci paci paci paci

evaeva:
Ukoliko su otišle uljne karike dok auto radi ako skineš čep na poklopcu motora izbacivat će ti ulje van.
Auto sa lošim uljnim karikama također vuče dobro u svim režimima rada, a to kada pustiš gas negdje ti se stvara potlak koji povuče ulje.

HERCEGOVAC:

--- Citat: bojinac - 14. 11. 2011. 20:50:38 ---pozdrav forumasi.kolega magwin ne trosi vodu i ne pusta one mjehurice u posudi vode tako da me je sve strah da je kolega hercegovac u pravu tako da mi preostaje sve iz nova a tako mi se gadi skidati glavu i one sve pizdarije okolo .dobro vuce pa me zanima dali bi nesto postigao nekakvim guscim uljem ili doslovce zapaliti . paci pic paci paci paci paci paci

--- Kraj citata ---
nebih ti preporucio gušće ulje(da ne napravis vecu havariju) ako ti je mrsko radit morot. vozi dokle moze samo neoj da ti zafali ulja u motoru češće provjeraji stanje ulja, a gumice ventila kakve su one to provjeri ako nisi već

bojinac:
pozdrav forumasi. ne preostaje mi nista drugo kolega hercegovac nego to sto kazes paziti ulje pa dok gura gura.trebao sam kad sam vec skinuo glavu viditi i karike ali sad je kasno .zivili

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju