Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Lada Niva

<< < (22/142) > >>

Antezg:
Nije tih 2500 baš ni malo-ipak ima 11 godina,a to znači da može biti svakakva. Najbolje odi vidjet auto i od prve ćeš vidjet kako ju je čuvjek čuvao-strgani sicevi,plastike,hrđa... nemoj se začuditi ako vidiš da je krama ;)
Ako izgleda dobro pobrati pažnju prvenstveno na getribu-mora biti suha izvana,nesmije ružiti u leru,a utišati se kad stisneš kuplung(lageri) pripazi da ti ne izbacuje iz brzine(obrati pažnju na četvrtu) kad voziš i pustiš gas- to znači da ti je otišao jedna ko šajbica koja košta 10 kn,ali skidanje i stavljanje getribe košta. Poslušaj križeve da ne lupaju,poslušaj prednje lagere da ne zuje(1kom je 400tinjak kuna + zamjena). Obrati pažnju na luft u krajnicima(4 kom) mogu ti garantirat da imaju lufta(krajnik+zamjena+špur), zanjiši prednji kraj i čut ćeš da cvile kugle-to se rješava injekcijom ulja,a čovjeku moš spuštat cijenu. Mašina u pravilu radi najmanje problema-obrati pažnju da ima vode,prednji semering radilice i alternator(po njemu hoće kapat antifriz pa ga to uništi). Pogledaj kako prima gas i da se ne guši u vožnji
Ukratko to ti je to...
Javi što si vidio

Pozdrav

draganco:
Obrati paznju na sve navedeno,ali tesko ces naci neku koja je suva, obicno sve su upisane od ulja.
Najbolje povedi nekog iskusnog Mehanicara s tobom,neka je on pregleda.
A za cenu neznam, cak i ove od 198 i neko godiste su oko 2.000€,ipak terenci drze cenu.Ladi Nivi najvise padne cena u prve 3 godine,kasnije sve ide mnogo sporije.

Tava:
Pozdrav kolege!

Nisam veliki ekspert za Lade (za lov koristim Mitsubishi 2800 Pajero iz 1997.godine), ali sam se vozio sa jednim kolegom koji je u Ladu ugradio motor od Fiat Regate diesel. Puno mu je bilo isplativije, a mislim da nosači odgovaraju. Ne znam detalje, ali ako sam nekome bio od pomoći drago mi je.

Harry P.:
ante kula
ako se ne kužiš u te automobile onda prvo i osnovno na što moraš obrati pažnju je to da ne ideš sam, a onda sve ovo što ti ljudi savjetuju.

ante kula:
ako budem isa necu ni ic sam,povest cu nekoga sobom sigurno..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju