Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Lada Niva

<< < (28/142) > >>

Midian:
To je ono sto krasi Nivu,moze da doskoci mnogo skupljim terencima...Ima i test pande i range rovera...Ali ta panda je da ne poverujes kako se penje po kozijim stazama

Zoran:

--- Citat: Midian - 08. 11. 2008. 14:29:38 ---To je ono sto krasi Nivu,moze da doskoci mnogo skupljim terencima...Ima i test pande i range rovera...Ali ta panda je da ne poverujes kako se penje po kozijim stazama

--- Kraj citata ---

ma ja lada je lada  uf

Midian:
UAZ je UAZ,po meni najbolji terenac bez ikakvih modifikacija.

SEJFO:
 pozdrav! ;)
 ovo moj  prvi post na ovim temama a vezan za ladu i moje jedino iskustvo sa ladom!!!
 kad sam bio mlad i radio kod nas u kiosku radila jedna ženska i mi joj se pomalo "upucavali".
i tako tema auti,  lade, i ja njoj u jednom momentu kažem čuvaj da te ne opali k"o u LADU kad ona pocrveni naljuti se za sekundu, i meni nezgodno što sam ispao papak, i kaže ona meni : TI SI udario moje auto, koje auto bog te mazo, kaže ona LADU. ma otkud ja znam da ti imaš ladu, jes, jes, ti si udario meni auto na parkingu i pobjegao. Opet ja kakvo auto: kaže ona otkud  onda znaš, ma kako znam i ja njoj polako objasnim da bi je doslovce "kresnuo" i jedva ženska skonta.
 Otad ja ne volim LADE!!! z10

Midian:
Jos da provozas curu u nivi po nekim kanalima cisto da oseti moc lade pada na sve :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju