Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Lada Niva

<< < (34/142) > >>

skyangel:
Gore voda, a dole živo blato. Takva je situacija trenutno u 90% mojeg lovišta. Kampanjola sa traktorskim gumama ide bez problema, Nive bez traktorskih guma mogu samo gledat i plakat, ove s traktorskim gumama pod punim gasom jedva prođu. Mog Defića još nisam imao prilike isprobat ovu sezonu jer je već mjesec i pol na terenu (kad sam kreten i dao ga khm khm). Al možda i bolje da ga nema, vjerujem da bi imao velikih problema po mojim putevima zbog prokletog krutog diferencijala. Rezine od traktora su i do metar duboke, podloga je pokrivena vodom, nikad ne znaš u kaj ćeš upast. Kruti diferencijal je trenutno živo prokletstvo. Hvala Bogu na kampanjolama koje ga nemaju napred. Ovih dana ću uslikati situaciju pa postati.

ri istra:
''dole kamen'' pa to je samo prelazak preko potoka,astalo je sve traktorski put. sve je ilovaca,mozes se je....kad je sve mokro. sad sam se rijesio nive i ne tugujem,za moje potrebe traktor je puno bolji.

vidi majstora kako popravlja diferencijal,stvarno je macak. ne bi mu dao ni da mi kolac naostri

PinzHunter:
dobro ovaj cika to popravlja, nemam rijeci. Sad znam zasto sam onomad na UAZ-u ulje izgubio pa sve zaribalo.
To mi se desilo u voznji, ko da je nego rucnu potegao sve je stalo. pic
Ali samo sam mu ukljucio prednji pogon i dovukao sam se kuci kao ranjeni lav. pic

SUMO:
Momci,
slike na uvid,
mene mrzi da slikam gde sve prodjem z14 z10

PinzHunter:

--- Citat: SUMO - 10. 02. 2009. 15:33:20 ---Momci,
slike na uvid,
mene mrzi da slikam gde sve prodjem z14 z10

--- Kraj citata ---

Cuj znas sta se cesto pitam? Ako ja slikam te scene, a ko ce onda da vozi? sauf

Navigacija

[0] Lista Poruka