Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Lada Niva

<< < (36/142) > >>

Expresica:
Uzmi bolje benzinca,mi smo ovdje u njemackoj prije par godina prodali 10 kom. dizela ,novih i koliko se sjecam samo problemi,slozemo bez veze a i motor koliko se sjecam je bio ugradjen u neke Fiate a kod njih smo imali probleme sa glavama(znaci pisem za peugeot motor od mislim 90 KS)

RANGER94:
To sam i pretpostavljao! Hvala kolega! Steta sto ta verzija sa dieselom nije uspjela. Ovako se prodaje, a da je ta diesel bila uspjesna poput benzinca, to ni nilo neopisivo! Nista, odluka ide na benzinca i to najvjerovatnije iz salona!

ri istra:
evo i mog iskustva.

ne bi kupovao nivu iz salona,zato jer na posetku ima "djecije bolesti"to su uglavnom sitnice. i to je dovoljno da ti digne zivce. ako naletis na koju stariju moze i bez motora,jer ti pase motor od dosta fijatovih modela .npr. 132 odlican motor;ide na vidu na ladin mjenjac,jedino moras izmedu dvije gornje vide na zvonu pobrusiti aluminij (u cijeloj duzini izmedu vida,u dubinu od 8-9mm).takve prerade su pouzdane.

ako netko treba repair manual u pdf-u neka javi. sve sta ti treba za ladu nivu nades tu, uz slikovni prikaz i sve tvornicke mjere......

ri istra:
evo jos par slika ovog puta sa snjega. nije niva. tempra je moja. jedini koji smo stigli na vrh. ufffff bilo je je...

ri istra:
a evo i nive. ne dozivljava bas snjeg. ko da vozi po asvaltu.nazalost nemam slike kad je u dubljem snjegu.par dana  kasnije smo zaglavili na uzbrdici; "propali" kroz led,nalego je cijeli auto na ledenu koru,a kotaci u snjegu. nemoguca situacija.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju