Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Lada Niva
dean:
Ja za godinu dana s mojom Nivom 30 000 km.... Ne štedim ju ni malo, ali je ni ne vozim ko da sma je na cesti našao...
Harry P.:
Evo sad ću ja sa svojim komentarom napraviti "biser" ali moram...
Naime, nije mi jasno da ti Rusi nisu u stanju nakon toliko godina tj. desetljeća poraditi na kvaliteti Lade Nive kako se taj auto nebih stalno kvario.
Pogodili su automobil sa jebeno dobrim preformansama na terenu, međutim, kvaliteta je na razini kao da su je maloprije počeli raditi.
ri istra:
upravu si, glavni alat za izradu zupcanika im je sjekira ref ref ref
Harry P.:
--- Citat: ri istra - 25. 03. 2009. 19:27:35 ---upravu si, glavni alat za izradu zupcanika im je sjekira
--- Kraj citata ---
Točno tako...
I sam znaš da sam si mislio uzeti neku rabljenu Ladu Nivu i malo ju urediti, međutim kada sam sve zbrojao vidio sam da bih se "uvalio do grla".
I šta sad? Ništa. Došao sam do zaključka da se više isplati kupiti 20 godina starog Samuraia i urediti ga nego 5-6 godina staru Ladu Nivu.
Možda sam uvrijedio sada neke kolege koji voze Nivu ali što mogu, ubijte me...
frenk:
Kod Rusa je sve tako. Oni nemaju osječaja za izdržavanje. Kod njih sve propada i sve je rđavo. Kad produzeče propadne, naprave novi pokraj starog, kojeg žbunje preraste.
Tako je sa Ladom a najviše zabrinjavajuče jest, da imaju puno jedrskih podmornica, itd. Sve je to od danas do sutra.
Vozio sam kamion više godina u Rusiju. Nevarovatno, da gore nema toliko Lade niva kao kod nas. Ukrajinci su čak dolazili kod nas i kupovali Ladu. Tamo je Lada skup avto, kao nekada kod nas Yugo, koji je bio u Americi đabe.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju