Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Lada Niva

<< < (43/142) > >>

dean:
Na jesen uzimam nove gume za svoju nivu...  pic
Htio bi gumu za cestu ali i neki kompromis da me na terenu ne razočara...
Na pameti mi je Yokohama Geolandar A/T-S 175 80 R16.
Kaj mislite o toj gumi? Ili imate neku drugu ideju... Imati na umu da ovu gumu dobijem za 100 E!

Neno:
Bridgestone Dueler A/T te ne bi smio izači ni 100€, a provjereno dobra guma za ovo što si naveo.

Midian:

--- Citat: dean - 28. 05. 2009. 12:49:11 ---Na jesen uzimam nove gume za svoju nivu...  pic
Htio bi gumu za cestu ali i neki kompromis da me na terenu ne razočara...
Na pameti mi je Yokohama Geolandar A/T-S 175 80 R16.
Kaj mislite o toj gumi? Ili imate neku drugu ideju... Imati na umu da ovu gumu dobijem za 100 E!

--- Kraj citata ---

Kama I-511.Ja ih imam i prezadovoljan sam,ne bruje na putu,na terenu su odlicne.A komad sam platio 53 evra nove prosle godine u februaru.

Midian:

--- Citat: vajo - 30. 04. 2009. 22:17:24 ---..........neću komentirat jer je uglavnom sve rečeno, ja ću se moje riješit prvom prilikom, e da sam znao šta me čeka  uf, mislim da je niva samo za one koji imaju vlastitu automehaničarsku radionu, pa ds bude stalno parkirana u njoj.
 Imam i pitanje, izbacuje mi iz 2. i 5. za sada, dali ima ljeka za to ili moram mijenjat mjenjač, i dal netko zna di? Niva 1.7

--- Kraj citata ---

Sem redovnog odrzavanja nikakvih vise troskova nisam imao,naravno tu ulazi i potrosni materijal.Lamelu sam menjao jer sam teglio neke ultra teske blokove koje valjda ni traktor ne bi izvukao uzbrdo.U subotu sam zamenio kratko svetlo jer je pregorelo zbog osiguraca.Sa motorom nikakvih problema nisam imao,sa limarijom isto nista.Na satu ima 89 000 a vozi se svaki dan.Doduse mislim da sam je izgustirao i za godinu dve planiram Audi a6

draganco:
Isto takve ali ove godine.
50€ po komadu, za sada sam zadovoljan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju