Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Lada Niva
jo:
mislim da se pretjeruje sa "kvarljivošču" lade, ispada da ona uopće ne valja a na cestama se svakodnevno vidi njih dosta u voznom stanju, znači da nisu kod majstora, ili svi mi očekujemo od lade puno više. ona je takva kakva je. pa zar se drugi auti uopće ne kvare. ili, zar se samo lade kvare ? a toliko dobroga sam o ladi čuo, može ovo, može ono, prolazi svuda i po svakakvom terenu a za održavanje nije skupa.
7X64:
Pa to je idrzi na cesti sto nije skupa za odrzavanje,inace ko bi to sve moga platit da su dijlovi nekoj normalnoj cjeni.Ako je lada kopirala servo od golfa i da je sad dobra uf bit ce bolja kad kopira cjelog golfa a ni tad dobra , jos uvjek bi bila samo cista kopija.
Ako je nesto novo jeftino i ako se toga puno vozi po nasim cestama neznaci da je i dobro a kamoli najbolje.
Za vreme Jugoslavije je na nasim cestama bilo najvise ficeka i stojadina i svi su ih hvalili da su super te da su djelov jeftiniji za njih nego za golfa ali zaboravljata kolko su i ti auti bili jeftiniji od golfa. Spek je jeftiniji od sunke, sigurno zato sto se manje prodaje od sunke a da i bolji je.
valdop:
http://izismile.com/2009/11/27/rally_car_crash_6_pics.html
shandi:
Malo su se sagnuli, i vozi dalje d4
stipe_zg:
Po mp mislenju lada je dobar terenac ko ima srece moze da bude odlcan ali to je sve, na putu je neprihvatljiva,spora nestabilna i nebezbedna i uzasno bucna.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju