Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Lada Niva
Jedan:
Prošle godine - povratak s kestenijade! Koliko vidite još je u dobrom stanju i sposobna za podvige koji i mene ponekad iznenade, usprkos vremenu provedenom za upravljačem. Čitavo ovo vrijeme ja sam joj bio jedini liječnik, tako da mogu reći da je poznajem do najsitnijih detalja. zagi
mve:
Furao jednu na terenu, ruski tenk ali nije stala ni na -30, ni po blatu ni po snijegu. Jedino joj je mjenjač toliko glupo složen da šaltaš u treću suvozaču u krilo, ali za te pare-nema prigovora d4 d4.
SUMO:
Cestitke kolega, ovo su gume od Tome Vinkovica?
ps
pazi sad da te kao mene ne napadnu da Niva ne valja rol zagi
mve:
--- Citat: SUMO - 28. 01. 2010. 09:23:59 ---Cestitke kolega, ovo su gume od Tome Vinkovica?
ps
pazi sad da te kao mene ne napadnu da Niva ne valja rol zagi
--- Kraj citata ---
Odgovor svima koji "napadaju" VALJA sve što služi svrsi i što je provjereno, i to i kod oružja, optika itd... oko čeg sve napadaju na forumu...
Niva je super stroj, služi svrsi i to je to d4 d4
Jedan:
Iz nekog čudnog razloga stalno mi se događa da 1000 eura izračunam kao 3500 kn, pa tako i ovaj put. Pravi je iznos dosadašnjih troškova lomova oko 6000 kn (greška u preračunavanju). uf
Može me napadati tko želi. Ja ne tvrdim da je "NIVA" naj bolji terenac na Svijetu ali je sasvim sigurno naj isplativiji. Istina je da neke stvari na njoj moraš znati napraviti sam inače drž gaće. Ne bih naime nikome preporučio da se otisne na more bez poznavanja motora na plovilu ili da sa bilo kojim terencem ode Bogu iz leđa, a da nije u stanju sam otkloniti jednostavnije kvarove. O tome ponekad ovisi život! zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju