Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Lada Niva
Macak:
Znate kako se kaze, koliko para toliko mjuze..Lada Niva nije sigurno najbolji terenac sto se kvalitete i udobnosti tice, ali za te novce nudi jako puno na terenu. Tko si takav terenac nabavi, mora biti svjestan da morat vise ulagati u njega za odrzavanje, ali kad pogledas cijene rezervnih djelova i usporedis sa drugima, kod Lade su oni bagatela.
valdop:
niko osim mene ne kaže da je lada najbolji terenac, i nije, ali ja sam sa svojom zadovoljan desetak godina, istina je da ima truleži, to joj je zaštitni znak, samo velim da ako nekome ne odgovara nek se makne i ne piše o njoj, imam nju i još jednog terenca koji isto tako može proči svuda i svakakve puteve savladava no lada ide samo u šumu i na polje. negdje davno sam napisao kako sam za sve ovo vrijeme što je imam potrošio beznačajnu svotu novca na popravke, doduše ne maltretiram ju kao -Jedan - (njegova bi se trebala zvati - Jadna -)
Macak:
Vlado, koliko si platio te traktorske gume na Ladi?
valdop:
ovo su Barumke Češke košta jedna oko 350 kn ima 8 plata (slojeva) bar na njoj tako piše, ima i kineskih po nekih 250 kn, s njima nisam bio zadovoljan, škripe na zavoju u šumi kod krive bukve. kad se kupuju traktorske gume treba imati nekakvu poljoprivrednu potvrdu pa te dođu još jeftinije, to su mi rekli kad sam ove platio. inače gume traju cca 5 godina, mogu i duže no izližu se ripne pa počinju problemi na terenu.
PinzHunter:
--- Citat: valdop - 30. 01. 2010. 11:50:15 ---ovo su Barumke Češke košta jedna oko 350 kn ima 8 plata (slojeva) bar na njoj tako piše, ima i kineskih po nekih 250 kn, s njima nisam bio zadovoljan, škripe na zavoju u šumi kod krive bukve. kad se kupuju traktorske gume treba imati nekakvu poljoprivrednu potvrdu pa te dođu još jeftinije, to su mi rekli kad sam ove platio. inače gume traju cca 5 godina, mogu i duže no izližu se ripne pa počinju problemi na terenu.
--- Kraj citata ---
koliko brzo smiješ sa njima voziti,nemislim na ono šta je dozvoljeno nego koliko se buka i vibracije mogu podnijeti?po asvaltu naravno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju