Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Lada Niva

<< < (61/142) > >>

Baki:

--- Citat: SUMO - 31. 01. 2010. 22:31:22 ---Jedan uvazeni clan ovog foruma je za vikend uzivao u vratolomnim voznjama Nivom, a utiske ce preneti do utorka :)

--- Kraj citata ---

Sumo stvarno nikada nije vozio drugo terensko vozilo osim Nive kada je toliko hvali i dize u vazduh.Ujednom si postu rekao kada se zaglavila toyota ili pajero a ti prodje sa svojom ladom sa svojim velikim terencom.Epa poziv jos vazi da dodjes kroz sumu kroz koju ja prolazim i povuci taj svoj jad od Nive da vidimo koji ce kuda proci i koji ce gdje stati.Vidi sa da nisi imao nikada boljieg terenca od nive i vidi se da si samo po svome selu vozio traktor i nivu tako da ne znas kako drugi terenci rade i kako se ponasaju po snijegu,ili blatu.

lovac-zu:
mislim  da ovde svako hvali svog konja...ali Baki nisi u pravu...jer uzet auto od 20 000€ i dodes u sumu i zao ti ga utjerat u blato....di smo sad???al znam da lada s dobrim gumama ide kuda hoces...uostalom kakav ti imas terenac da malo mi diskutujemo o njemu...

SUMO:
Mi lovci sa sela nismo nikad vozili po sumi, a poziv prihvatam. Samo sta ce biti kad vas Niva odere?

Jedan:

nazime:
Ovaj test je apsolutna glupost. Mogli su usporediti enterijer, udobnost itd. Zakaj nisu odvozili rutu od 1000 km, i onda vozače na liječnićki pregled?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju