Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Lada Niva
jura23:
pepi ovaj vozač je konj...i lada u njegovim rukama može trajat tri izlaska...
markoherc:
--- Citat: josip89 - 09. 02. 2010. 21:12:51 ---
--- Citat: markoherc - 09. 02. 2010. 21:08:43 ---defender je jedino pravo vozilo za terena ovi svi ostali mu mogu polizat gume! lizi
svak ima svoje, ali nikakva lada, pajero,jeep mu nisu ni do koljena!!! tu mu nema premca i vrijedi svaku kunu
--- Kraj citata ---
jesi siguran
--- Kraj citata ---
da u pravu si , sto se tice terena tojota i land rover su terenci!!!
moje misljenje je da terensko vozilo treba biti pouzdano( znaci da se nece pokvarit u sred šume)
vozao sam ja i ladu i cherookia i sad imam pajera, ali sam imao i defendera koji je 88 godiste , pa toga sam htio satrat i slomit, ali se nije dalo, a vozio sam ga 2 godine , sve sto mu je mehanicar radio bilo je podmazivanje i promjena ulja! Placen 2000€
e sad aj mi nadji ladu nivu 88 god (ma moze i 20 g mladja!) koja ce vozit svaku nedilju u brdo i nece 2 puta mjesecno kod mehanicara!
Lazar:
izuzetaka ima uvijek znam jednog suzukija od 84-te vozi idan danas bez kvara svaki dan u lovistu
valdop:
evo jedne koja je u pet godina imala odnos s mehaničarom samo jednom, ima na forumu članova koji ju poznaju i znaju kuda sve prolazi i što je sve prevezla od kuruze i DS do lovaca i ostale opreme za lov . . . .
SUMO:
Komentar nemam, jer ne mogu da otvorim klip,
a kolegama koji pljuckaju na Nivu mogu samo da kazem da vecina njih pravog terena, blata i ostalog nije nikad uzivo ni videla.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju