Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Lada Niva
Jedan:
--- Citat: valdop - 09. 02. 2010. 21:38:57 ---evo jedne koja je u pet godina imala odnos s mehaničarom samo jednom, ima na forumu članova koji ju poznaju i znaju kuda sve prolazi i što je sve prevezla od kuruze i DS do lovaca i ostale opreme za lov . . . .
--- Kraj citata ---
Potpisujem - vidio! "Valdop" slika u privitku snimljena je danas u šumi iznad "kruške". Snježine koliko hoćeš i to preko starog mokrog snijega + navoženi materijal od rušenja kuće na put od "kruške" prema "jedinici" + raskopani putevi od izvlačenja trupaca. Stigla je tamo takvom lakoćom da sam se i ja iznenadio.
Inače za informaciju svima koji čitaju - s ovom sam Ladom "valdopu" i kolegama vozio odjednom 14 vreća kukuruza (14x50 kg) na lokacije Bogu iza nogu, 24 vreće kukuruza u klipu (24 x cca 30 kg) s kukuruzišta do kuće (odjednom i prikupljajući vreće - ostatke poslije kombajniranja), 5 bandera (1 od 7 m i 4 od 5 m) i to odjednom preko zapuštenih polja i kroz šume gdje je "Vrag rek'o laku noć". I sve tako malo po malo od 2000. godine, pa sad recite može li joj se oprostiti ako joj pukne spona zadnjeg diferencijala ili poluosovina ili nešto treće, a ništa nije skuplje od 500 kn (rabljeno naravno). Napravila je i na svojem krovu prevezla više čeka nego će neki od vas napraviti cijelog života, a još uvijek vozi i to kako vozi!
Usprkos slomljenoj: 1. pr. lij. poluosovini, 2. dvije kraće i jednoj poprečnoj sponi zadnjeg dif., 3. bez prednjeg kardana, 4. sa polomljena 3 zuba u zadnjem dif., 5. isčupanim kompl. pr. des. kotačem iz noseče grede prednjeg trapa itd. - još jednom ponavljam navod iz jednog od prethodnih "postova" - UVIJEK, u svakom od ovih 5 navedenih slučajeva sam se s njom vratio do kuće njezinim pogonom i to po terenu koji "valdop" i "mačak" dobro poznaju - Bože oslobodi!!!
Definitivno to nije auto za svakog. Treba je voljeti i znati sam popraviti - inače drž' gaće! just just zagi
Midian:
--- Citat: pepi2 - 09. 02. 2010. 15:31:31 ---
--- Kraj citata ---
Iz redakcije su meni uputili poziv da snimam emisiju sa svojom nivom,ali sam odbio.Ono sto redakcija nije rekla a to je da je na dan trasiranja novcijati rubicon ostao bez tocka i onda su doterali wranglera.
Midian:
--- Citat: jura23 - 09. 02. 2010. 16:13:31 ---sumnjam baš da bi od ovoga terena ladi moglo ono puknut, ali što je tu je...cijeli film je montiran da bi ovaj jeep bio "pobjednik"...
--- Kraj citata ---
Lada je vec bila skrsena posto je decko par dana pre toga ucestvovao na offroadu,ovo je samo doprinelo da se pokvari.
Macak:
--- Citat: SUMO - 10. 02. 2010. 00:05:08 ---Za kratke relacije, deblje kolege i vise ulova, UAZ je cudo. Sta sa njime rade po Sibiru, nisam mogao da verujem !
ali ako nemas kamen u bubregu dobices ga od udobnosti a ako ga daleko bilo imas - izbacices ga posle par voznji ref
--- Kraj citata ---
Lada i UAZ su napravljeni za Sibir, onda nije ni cudo da mogu svakuda z30
Zoran:
JA VAM MISLIM DA BI NAJ BOLJE BILO DA SE ORGANIZIRA TAJ LOVACKI off road I VI SA NIVAMA I VI KOJI MISLITE DA NIVA NEVALJ! A I ONI KOJI!
se neješaju koji je bolji!
ljepo to organizirati i đabe da se nepotrecujete da vičeta moja je bolja!
naci neko lovište i kroz njga proci ništa ekstremno samo onoliko koliko bi trebao tzda da prođeš da dođeš kao ko i u lovu na cilj!
--a da vam tata nesto kaze naj bolji terenac za lov je doro!
pozdrav uz pjesmu,.,.,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju