Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Lada Niva

<< < (84/142) > >>

nazime:

--- Citat: 7X64 - 11. 03. 2010. 22:01:09 ---Sumo slika je stvarno ljepa ali sta je pjesnik htio reci nerazumijem.Niti je ovo neki snjeg tu ti ja prodem sa A6 i kad je duplo vise snjega (nije 4x4) a sa golfom dvojkom samo na felgama bez guma hao hao hao

kolega 7x64 tema je LADA NIVA i o tome ovdje možeš pisati, pozdrav Team LOVAC

--- Kraj citata ---

Kaj sad čovjek ne smije iznjeti vlastito mišljenje, a da ne dobije opomenu? Bravo majstori!

valdop:
nazime, 7x64 nije dobio opomenu već upozorenje, tema je LADA NIVA a ne usporedba sa A6 ili GOLFOM, a i SUMO je odgovorio na komentar josipa 89, no nije moje da se opravdavam već da upozoravam, pozz

josip89:
dobro al ova tema se i onako pretvorila u lada niva protiv svega ostaloga

sumo što se tičee slikanja kad bude ljepo vrijeme ja nemam aparat ili budem sam pa mi se neda ić van slikat
a kad imam aparat i budem s nekim e pak onda bude kakva pljuščina i blato malo ispod koljena pa neće niko izać slikat

al uglavnom slikajte svi

SUMO:
To je bio nanos snega na jednom `brdascetu` u Banatu. Brzopleta replika, do tog nanosa je trebalo doci.  zagi

dean:
U mjesec dana mi se 5 puta palio check engine... Gasi ga se u servisu aparatom... Sva sreća da mi dečki ne naplate tih min-dvije posla, inače  ččč Na aparatu ne javlja nikavu grešku, moj zaključak je da ima duhove... Ali kako bi bilo ić na servis toliko često da mi nije usput kad idem doma?!?!?1 Trošit vrijeme, energiju, novac, živce... Ili, to je samo Niva...  rol  hao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju