Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Lada Niva

<< < (86/142) > >>

SUMO:
To bi trebalo da je ona prva lampica - levo, zuta?
Meni to sija stalno ref i nemam problema ama nikakvih :)

dean:
I meni koji put dođe pa je ne diram mjesica i auto isto ide svjetlila ona ili ne.. A koji k... onda svijetli?!?!?!  hao

aski:
ja sam primjetio da se kod mene to desi kad se uključe ventilatori i padne napon ili ako zbog nekog drugog razloga padne napon.Kad sam stavio novi akomulator sada je u redu inače je to samo signalizacija da u određenom trenutku svi zadani parametri nisu bili ispunjeni.

syncm2:

--- Citat: Jedan - 26. 02. 2010. 18:27:03 ---Na boku svoje sirotice mogu nacrtati dva Defendera, jedan takav bjeloruski traktor "dupljak" i jedan "Zetor" . Toliko sam ih naime vadio iz go...a. Oni mene još nisu! Ako budeš jaaaaako dobar jednom te vodim da ih upoznaš! zagi

--- Kraj citata ---

Nisi ti bio u pravom blatu, kad dobro propadnes mozes se  pesi.  Ovo o izvlačenju traktora mozes pricati nekom tko gleda traktore samo Nedjeljom na poljoprivrednoj emisiji a ne meni ili nekome tko je 12 sati dnevno na traktoru.  Jako dobro znam sta traktor moze, a i koji traktor, pri tome ne mislim na marku nego na jacinu traktora.

Da me se krivo ne shvati, nisam rekao nista loše o Ladi, ali ..... vući bjelorusa s Ladom iz blata  sor, mozda da ali one koji su nacrtani na Ladi hao hao

I da, nemam bjelorusa i nadam se da ga necu ni imati.

budući da ovaj post nema nikakve veze sa temom, kolega dobijaš opomenu, tvoj odgovor je čista provokacija i izazivanje svađe, pozdrav Team LOVAC

Macak:

--- Citat: Jedan - 26. 02. 2010. 18:27:03 ---Na boku svoje sirotice mogu nacrtati dva Defendera, jedan takav bjeloruski traktor "dupljak" i jedan "Zetor" . Toliko sam ih naime vadio iz go...a. Oni mene još nisu! Ako budeš jaaaaako dobar jednom te vodim da ih upoznaš! zagi

--- Kraj citata ---

ha ha ha kolega Jedan, da to nismo malo pretjerali  z30

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju