Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Lada Niva
Jedan:
Nadam se da si provjerio ispravnost električne "ler" dize (s desne strane karburatora). Inače je taj karburator jednostavan kao zrno graha. Ako su ventili i paljenje barem približno podešeni, svječice ispravne, lanac dosta napet i dize čiste ne bi smjelo biti problema. Ako te stvarno muči karburator - za malu lovu kupi drugi (rabljeni) i problem je riješen. zagi
Max011:
Konačno su rešeni svi problemi Lade Nive zahvaljujući Mercedesu :)
PinzHunter:
gledajući i drugi video,pitam se za smisao pregradnje.jedva se kreću po ravnom a neznam kakvi su na terenu,nema više snimaka o tome znači....???????
ovo auto dobro izgleda,čovjek investirao puno vremena i novca vidi se.Detalji su sasvim ok,ali mislim da se radi samo o SHOW CAR. Za teren nije sigurno.
Zabrinjavajuće su kardančići koji su čak i kod motokultivatora od 14 KS veći i jači.A on ovdje stavio ove jednokratne igračke.
Stavio je SNORKEL i to je super ispalo ali je usrao sa auspuhom.
Svakom želim svoje zadovoljstvo,ali nevidim smisla ovom autu osim show.
Konstrukcija lade je super za terena.Samo treba drugi motor i transmisija.Onda je sigrno daleko od konkurencije u istoj klasi.
istrijan:
Svaka čast na trudu i mašti, ipak niva nije bila vrijedna mercedesa ččč
stane.malnar:
Molim vas cijenjeni kolege lovci za jedan savjet što se tiče NIVE. Ima 2 mjeseca da sam upio ladu nivu 1,7 95 g, super sačuvanu itd. nakon gledanja mnogo pajera ,terrana i frontera ipak sam se odlučio za ladu nakonšto sam ih sve isprobao jer je da je robusna i tvrda ali je pravi radni auto kakav nam treba za provlačenja kroz grane,prikolicu...Jedini savjet koji vas molim je da li se isplati na nju staviti servo volan te da li su potrebni veliki zahvati da sa neke krambolirane preselim pumpu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju