Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Lada Niva
sile:
--- Citat: Niva96 - 27. 03. 2012. 18:36:28 ---Ma jebo ti ulta kako ovaj opisa Pajera,ispada da mu tenk nije ravan HAhahah.A očima sam svojim kako Pajero nisam siguran koje godište ali po onome modelu mislim da je negdje 1995-96.U Hercegovini u jednoj vukijebini na vrhu jedne čuke,ima nekakav stub.I ovi su pošli sa Pajerom i u jednoj krivini malo je veća strana,ali je pjeskovito krivini ima pjeska.
Oni su jadni odrali gume Pajru dok je izašo tuda,jer moj jaran bijo tu prisutan pa ispričo,a ja sam tuda sa Nivom bezbroj puta prošo,samo upalim sporu, u prvu brzinu,malo jači gasi to je to.Nikad zašvljadrala.I on počme pričat kako će Pajero proć ,a Niva neće.Ali što se tiče Patrola to je auto moć.
--- Kraj citata ---
prika... maloprije se nisam dobro i precizno izrazio... umjesto "gdje god lada niva prođe tim istim putem če ju patrol ili pajero provuči zakačenu sajlom s tim da na ladi budu blokirani i svi kotači !! " htio sam reči : gdje god lada niva prođe tim istim putem če patrol ili pajero provuči dvije lade nive zakačene sajlom i na obje da budu blokirani svi kotači !!
jesi li ti prika ikada probao japanskog dizela od dvije tone na dobrim kramponkama i sa cc 100 konja u prvoj sporoj brzini ?
HERCEGOVAC:
Ma moze ima i hiljadu konja a ne sto i da su mu gusjenice umjesto tockova to sve stojim, al brate smanji malo ribu. Ne dizem ladu u visine nedaj boze al je i ona terenac to da nemogu ostali kauda lada moze mogu brate a isto tako da su svi ostali toliko bolji u terenu od lade koliko pojedinci pričaju e nisu. Vozio sam i ja svasta od fiće,peglice, pa do patrola, tama 110, fapa 6x6... Samo je jedno tačno do sofera je 70% i ako neko nezali auta e taj moze svukud izac a ako ga zali nemoze ni na trotoar se popet
max:
just just just just bravooo bravooo
PinzHunter:
--- Citat: SUMO - 27. 03. 2012. 14:13:17 ---Sile, cemu bes? zagi
Sede tako poznati beogradski lovci u omiljenom im Hunters-baru i krenula diskusija o 8x57..... a onda ih presece vlasnik Nikola Ivkovic, sjajan momak i lovac
pa rece
- 8x57 je toliko lep kalibar, da ga pljuju samo oni koji nista ulovili nisu sa njime.......
Stice se utisak da si ti to slabo vozio nivu zagi
--- Kraj citata ---
he kolega jesi vidio kako se neki pale na guranje koji nisu nikad vozili ladu po šumi i blatu???ima izreka da će ti o moreplovstvu uvijek pričati oni koji mora nisu vidjeli.kao naš kolega koji se uzrujao jer očigledno nije svjedok činjenica na terenima sa blatom,kamenjem,stablima itd....
sile:
[he kolega jesi vidio kako se neki pale na guranje koji nisu nikad vozili ladu po šumi i blatu???ima izreka da će ti o moreplovstvu uvijek pričati oni koji mora nisu vidjeli.kao naš kolega koji se uzrujao jer očigledno nije svjedok činjenica na terenima sa blatom,kamenjem,stablima itd....
[/quote] ja vjerujem da ti iz bihača znaš kako izgleda slavonsko blato po njivama a pogotovo po hrastovim šumama koje uglavnom plivaju pod vodom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju