Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Lada Niva

<< < (115/142) > >>

hawk:

--- Citat: Niva96 - 13. 04. 2012. 15:17:21 ---Ako pitam koju turbinu mogu staviti ne znači da o autima nemam blage veze.Ne znam sve,ali se razumijem u neke stvari.
SILA ako ti nemaš pametnijeg posla nego da komentarišeš tuđe razgovore onda se skini sa ovog foruma.

--- Kraj citata ---

Niva 96 - 1. uopće nisi napisao predstavljanje pa si vrlo nepristojan i moderatori bi te trebali blokirat...
               2. pojma nemaš o terencima TOČKA (moderator "Jedan")

grga33:
Niva96 fulao si forum

Niva96:
Ja nisam fulo dorum,ali izgleda neki da jesu...

Štef:
 Ajde moderatori - mičite tog sa foruma  dok se ne predstavi  a za ubuduće nek  pripazi na rječnik i ponašanje!!!  Za  ovakvo ponašanje nek se za početak malo ohladi.   zagi

GoranG:

--- Citat: Niva96 - 13. 04. 2012. 01:25:58 ---Slušaj:
Imam Ladu Nivu 1996 godište,1.7 obični benzinac,znači nije dizel.Pošto sam viđao  Niva sa turbinom,hoću i ja na ovu svoju da ugradim turbo.Pa me zanima sa koji auta može turbina na Nivu.KONTAŠ.

--- Kraj citata ---

Slušaj:
Ovo što želiš od svoje nive je izazov sa ugodnim rezultatima u vožnji. Takve prerade ako odradiš kvalitetno, dugotrajnost motora se uvelike produži. Dok sam bio mlad i lud puno takvih prerada smo radili, samim tim stekli iskustva kako dobra tako i loša. U stjecanju tih iskustava i "SILE" je bio SAMO OD POMOĆI, tema mi je i samim time postala zanimljiva, ali "Niva96" onda si pretjerao. Žao mi je; pokušaj se savjetovati na nekom drugom forumu, al' gledaj ne zatvoriti vrata GUZICOM!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju