Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Lada Niva
shikaree2:
--- Citat: Hubert.ctg - 03. 07. 2012. 20:48:36 ---
--- Citat: Expresica - 02. 07. 2012. 23:32:59 ---Ova se je nedavno dovukla kod mene u susjedstvo, :shok:
--- Kraj citata ---
Prava Njiva za u lov, a u koju stane više od dva lofca teaa
Bavarci znaju cijeniti kvalitetne terence gss
Ne smanjuje li joj povečani osovinski razmak manevarske sposobnosti pic
--- Kraj citata ---
Baš sam to htio priupitati! Da li je na toj verziji sa četvero vratat, onda i povećan međuosovinski razmak? Jer ako je veći, onda to nije "niva" Niva! teaa
Pepi18KA:
međuosovinski razmak je i na očigled veći....imao sam prilike vozit se u takvoj,po brdovitom terenu(šumski putevi) ... nekako mi se čini da su manevarske sposobnosti smanjene ...doduše i vozač je bio novi u tome (vožnji po zahtjevnom terenu) ... ali sve u svemu... po meni nije sposobna kao ova naša klasična lada zagi
.44 ML:
hitno mi treba desno štop svijetlo (niva 95.g) a nigdje ga nema za kupiti, pa ako netko ima ili zna gdje se može nabaviti molio bi da mi javi.
tyrol:
--- Citat: .44 ML - 01. 10. 2012. 12:47:35 ---hitno mi treba desno štop svijetlo (niva 95.g)
--- Kraj citata ---
Prije par godina postojala je trgovina u Vukovarskoj - blizu Svetica (ukoliko nije zatvorena) sa dijelovima za Ladu
http://www.magdic.hr/
, a mislim i da ima jedna blizu Miramarskog podvožnjaka....mogu ti i detaljnije objasniti
.44 ML:
Tyrol velika hvala na informaciji zagi,
uspio sam naći polovno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju