Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Lada Niva
istrijan:
--- Citat: pepi2 - 10. 03. 2014. 05:32:07 ---Neisplativo i ovako. Sta fali benzincu ? rosta jednako kao diesel gss
--- Kraj citata ---
Upravo tako pepi d4
grom:
Dobro srediti stari Ladin 1.6 benzinac, u kombinaciji s dobrim karburatorom i plinom mora biti dobar.
RUSKI:
--- Citat: grom - 13. 03. 2014. 10:27:56 ---Dobro srediti stari Ladin 1.6 benzinac, u kombinaciji s dobrim karburatorom i plinom mora biti dobar.
--- Kraj citata ---
Grome ta ti stoji posjedovao sam Ladu duži niz godina i vjerno mi je služila svo vrijeme.
Prednost u odabiru Lade dajem Ladi1.6 pred 1.7 koja je novijeg godišta al je motor totalni promašaj za kombinaciju plina .
To su mi potvrdili neki poznanici koji posjeduju Nive 1.7 dok ja s 1.6 nisam s plinom imao nikakvih problema.
Tako da je i moje mišljenje kao i Gromovo 1.6 s plinom je extra kombinacija manje komplikacija nego kemijanja s dizelima(svakako brža i jeftinija varijanta). d4
h.u.n.t.e.r:
Pozdrav kolege!
Dal ima možda netko od vas savijet za dobre gume za Nivu, nešto što je ok za teren i za cestu!
Hvala
Cervus elaphus:
Guma protekt iz Velike Gorice imaš sliku profila gume na stranici ispred! Imam ih godinu dana i zadovoljan i na cesti i u blatu!! Cijena 500 kn komad
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju