Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Lada Niva

<< < (140/142) > >>

filip1995:
Pozdrav.Imam ladu nivu 2005g. 1.7 i
Zanima me di se moze nac jeftino prednji diferencijal i poluosovine?
(problem je sto se osjecaju jake i vibracije i jako šumljenje tijekom voznje) 

kranjac:
Vecer Filip, jesi siguran da je to od prednjeg difa? mora ti to neki poznavalac nive pregledati jer moze biti i dif i mjenjac. Ja sam imao na nivi takodjer zujanja i odem kod majstora i oni mi kazu gospodine vama su kardani otisli, i sto cu uzmem ja dva nova kardana sa krizevima i plus ruke 1500 kn paf. I naravno da nije bilo do toga, vracao sam ponovno auto oni su nes muljali tamo vamo i nakraju nis. zujanja je i dalje bilo iz podrucja reduktora, prednjeg zadnjeg difa tko zna, kad vozis 80 km kao da fapa vozis. To ti je sreca na kakvu naletis, da nebude sve tak sivo vozio sam se u jednoj u kojoj nis nije zujalo

dalmatino:
U Rusiji se za cca. 300 eura može kupiti diferencijal sa ograničenom blokadom za prednji i stražnji pogon tipa "torsen "(lsd). Dali netko ima iskustva u pogledu kvalitete i opravdanosti ugradnje.

https://ladapower.com/catalog/tuning-2015-01-20/lada-niva-torsen-differential-6-kg-m-22-teeth-981-detail

top_trap:
Poštovani Ladoljupci...jel ima netko dobru preporuku za servis Lade, malo poštelati motor...i plin ako je ikak moguće.. Čim bliže Bjelovaru po mogučnosti..

kranjac:
postelati Ladu-nemoguca misija rol

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju