Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Lada Niva
Expresica:
--- Citat: dean - 19. 08. 2008. 13:42:30 ---Vozila je ona i kad je taj dio bio u defektu. Promijenjeno je i nema beda. Ali taj senzor radi na Ladi kaj? Mislim kad očita neravnu cestu?!?!?!?!
--- Kraj citata ---
Di je pricvrscen taj sensor?
Štef:
Pojma nemate, pa to je dio koji se samo zakači na malu kukicu ispod lijevog blatobrana i kad dođeš na neravnu cestu on ispadne! To vam je senzor neravne ceste! ;D
Neznalice jedne! ;)
gardista:
--- Citat: Štef - 25. 08. 2008. 21:21:29 --- Pojma nemate, pa to je dio koji se samo zakači na malu kukicu ispod lijevog blatobrana i kad dođeš na neravnu cestu on ispadne! To vam je senzor neravne ceste! ;D
Neznalice jedne! ;)
--- Kraj citata ---
aha, pa oni koji idu za tobom poznaju da je cesta neravna po gomilama senzora na istoj....
e sad se lakse zivi.... ;D ;D
Hubert.ctg:
Ja bih samo podsjetio na fotku, a gdje crno na bijelom piše senzor neravne ceste.
Meni tu stvarno ništa nije jasno, te me živo interesira stručno (ali ozbiljno) objašnjenje što je to. ččč
Harry P.:
E, sad ste i mene zaintrigirali sa tim "senzorom". Dean, što te natjeralo da uopće ideš u servis tj. kakvi su bili simptomi na ladi pa si morao ići kod majstora nakon čega ti je otkrio neispravnost tog senzora?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju