Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Lada Niva

<< < (19/142) > >>

hubertus66:
 z14
Na prednjem lovačkom bulbaru Lade nive prevezao sam na tisuće kilograma kako divljači tako i zrnate hrane i to na brdsko planinskim terenima u svim vremenskim uvjetima i nikada nisam imao problema sa hlađenjem odnosno nikada mi se nije dogodilo da voda zakuha. Samo davam kažem da sem odjedamput vozio po dva grla divljih svinja svake preko 100 kg, jelena običnog od 200kg. Temeljem mojeg iskustva kod korištenja prednjeg bulbara predlažem da se ugrade krovni reflektori jer divljač prekrije standardne lampe.

draganco:
Mozda malo skrecem s teme,ali ova Lada mozda i moze prokuvati ali od bezuspesnih pokusaja.
Ovde samo moze pomoci Traktor s malo duzom sajlom,ja je isto imam, ali nedao mi Bog ovakvu muku.

Expresica:
Tko bi rekao da ce se tako sta desiti,teren onako na prvi pogled neizgleda lose ččč
Da je imao bolje gume mislimda ove slike nebi bilo.
Ja za tako nesto imam onu vrecu sto se spaja na auspuf,nebi mi trebao traktor sve bi sam rijesio.

Hubert.ctg:
???????????
Malo opširnije o tome, ponajprije radi mene, a potom i radi ostalih. Živo me interesira o čemu se tu radi i kako stvar funkcionira.

Expresica:
Sto sam nesto krivo napisao?!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju