Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
LADA NIVA vs ostali terenci
PinzHunter:
--- Citat: hunter - 11. 05. 2008. 20:14:38 ---
ovo se treba usuditi
--- Kraj citata ---
ima decko muda bezolovna ;D d4
skyangel:
O tome smo se već napisali ne znam ni sam koliko. U temi terenci se uspoređivalo Ladu sa Defenderom, kompanjolom i Puchom (koji je van te kategorije radi špere). Usporedba s bilo kakvim drugim "terencima" poput cherokeeja i ne znam kojeg drugog je humor živi. Pozivam ako je netko zainteresiran nek dođe do Oborova sa Cherokeejem ili Touaregom ili Toyotom ili nečime drugime, pa ćemo ih staviti uz Ladu i Defendera i po putu.
Kaj se tiče same Lade, ako je dobar izbor guma i ak je još malo povišena, skoro je nezaustavljiva...
SUMO:
Upravo tako, bitno je ko sedi iza volana i gume sa kramponima....nista vise, sve ostalo ostaje iza nje u pravom blatu.
ps
a i zaboravili ste - laka kao pero, 2do3 lovca za cas je poguraju, zanesu :)
dean:
Imam Ladu i jedini put kad sam je uspio zaustaviti na terenu je kad sam to htio. Gume su ograničavajući faktor, a ako je za volanom osoba koja zna kaj radi i koje su mogućnosti vozača i vozila, nema greške. Mnogo puta se desilo da jedino ja sam Ladom i kolega sa Puchom idemo na neki teren jer na nije žao auta. Nismo ih naravno našli na cesti, ali to su radni strojevi i treba ih tako tretirati.
Baki:
Ja imam Defendera ali nikada ne bi bjezao od Nive,jeste da se malo kvari ali ipak dijelovi joj nisu skupi.U svakom slucaju pravo auto za lova i sume.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju