Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Land Rover Defender

<< < (21/28) > >>

.50AE:

--- Citat: m03 - 31. 10. 2009. 13:07:23 ---Imam defendera 90 td5. Nažalost nemogu mi već mjesec i pol nabaviti ventile. Molim i druge koji mogu pomoći, hvla ..

--- Kraj citata ---

Ima dućana u uk koji imaju online prodaju originalnih djelova, treba samo znati kataloški broj ili neki sličan podatak. Dođu poštom kroz 2-3 tjedna.

kalnik:

--- Citat: .50AE - 31. 10. 2009. 20:51:19 ---
--- Citat: m03 - 31. 10. 2009. 13:07:23 ---Imam defendera 90 td5. Nažalost nemogu mi već mjesec i pol nabaviti ventile. Molim i druge koji mogu pomoći, hvla ..

--- Kraj citata ---

Ima dućana u uk koji imaju online prodaju originalnih djelova, treba samo znati kataloški broj ili neki sličan podatak. Dođu poštom kroz 2-3 tjedna.

--- Kraj citata ---
Znači, isporučuju u Hrvatsku. A kak je sa carinom i porezom?

nazime:
Vjeruj, i kad platiš sva davanja kod nas, opet prođeš osjetno jeftinije. Ja za JEEPa naručujem dijelove iz USA i prolazim više nego upola jeftinije.

Neno:

--- Citat: .50AE - 31. 10. 2009. 20:51:19 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Da na žalost klasika kod Rovera zadnjih godinu dana, dosta dijelova nije dobavljivo (npr alu felga, neki modeli od Freelendera, propala tvornica), prepravljanje tipa nađeš ventil s odgovarajučim stabljikom i širom gljivom pa ga obrusiš na mjeru može a ne mora biti dobro, radio sam to prije dosta godina na oldtimeru i bilo je u redu, ali pošto TD5 ima hidropodizače ventila moraš pogoditi dužinu u par stotih i problem je da li če se zbog mekšeg materijala nakon obrade ti ventili "ukopat".
Mislim da ti ovaj savjet od 50AE igra jer znam Tomićeve cijene, ja ga u katalozima nisam uspio pronać tako da ti ne mogu puno pomoć.

m03:
Zahvaljujem kolege na savjetima i datim smjernicama

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju