Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Land Rover Defender

<< < (27/28) > >>

profesore:
To važi za staru nivu, ali ni niva kao i Rusija nije što je nekad bila. Niva danas ma blokade diferinciala, prvu i zadnju.
Dok Toyote nemaju ništa više....defender se ne prozvodi, wrangler rubicon je 60K eurona....

trapavi:

--- Citat: profesore - 13. 04. 2020. 00:35:01 ---To važi za staru nivu, ali ni niva kao i Rusija nije što je nekad bila. Niva danas ma blokade diferinciala, prvu i zadnju.
Dok Toyote nemaju ništa više....defender se ne prozvodi, wrangler rubicon je 60K eurona....

--- Kraj citata ---
Za novu Nivu ne znam, no stara je imala baš onako kako gore piše i nikako drugčije .  Ako sam te dobro razumio nova Niva ima zasebno blokade prednjeg i zadnjeg diferencijala, sljedom toga vjerovatno i centralnog . To bi bilo nešto ko na vojnoj stodesetki Tamu. No ne znam za novu pa neću tvrdit ali ako ima sve to onda može kamo god i Rubicon .

GOGO LOVAC:
Gdje je to pisalo da Niva ima serijski prednju i zadnju blokadu diferencijala?

trapavi:

--- Citat: GOGO LOVAC - 13. 04. 2020. 12:23:48 ---Gdje je to pisalo da Niva ima serijski prednju i zadnju blokadu diferencijala?

--- Kraj citata ---
Ja za to ne znam a nekako nisam siguran da je baš tako. Al ajd koji je to model nove Nive , ove od prije par godina to nisu imale sigurno. Jel to izašo neki novi model ?

profesore:
Lada Bronto 4x4
Serijski je podignuta 5 cm, terenske gume 215/75. Šta su ubacili u prednji i zadnji diferencijal ne znam točno pošto ne znam ruski. Vjerovatno su ubacili torsen, ali se ne zna koje snage.
Cijena sitnica, 20.000 €
https://www.autoscout24.com/lst/lada/niva?sort=price&desc=1&ustate=N%2CU&size=20&page=1&version0=bronto&atype=C&

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju