Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Land Rover Defender
PinzHunter:
--- Citat: .50AE - 17. 11. 2008. 17:52:47 ---Ako su to stari policijski.....jao...zlo i naopako, onda ne vrijede ni te novce...
(a po ovome bi i mogli biti http://www.automotozilla.com/oglasi/LandRover/Defender/3648 obratiti pažnju na dodatnu opremu!).
--- Kraj citata ---
ako su to isti, onda nevrijede ni naseg komentara. jos traze 13.000 eura.HALOOOOOOO
.50AE:
--- Citat: File - 17. 11. 2008. 17:59:08 ---al vjerujem da su i ti što će bit u Splitu od istog izvora
--- Kraj citata ---
Ako su iz istog izvora, zaboravi.... s time da ovo što sam ja našao je td5, a ovi su vjerojatno standardni 2,5l tdi...za početak turbina je spaljena , brave (osim one na volanu) vjerojatno ne funkcioniraju, korozija je načela šasiju, servo volana vjerojatno ima problema kada smotaš puni lijevi, pa odmah puni desni i 99% da nemaju klimu. Pitanje je šta se od djelova uopće da iskoristiti.
Starija godišta su imala klimu koja je po ljeti u podne uspjevala držati u autu ugodnih 20 stupnjeva, no čisto sumnjam da ovi imaju.
Vozio sam defa jedno vrijeme, pa znam većinu dječjih bolesti...najveća bolest im je potrošnja kada izađeš na autoput.
Neno:
Potrošnja na auto putu je bolest svih terenaca. ;)
skyangel:
Osim mog očito. Još uvijek je na 10,5. Ni ja ne mogu vjerovati u to, al eto, istina živa.
Neno:
Je ako ne voziš preko 100-110, provaj ga držati na 140 pa češ vidit kako kazaljka pada.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju