Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Land Rover Defender

<< < (16/28) > >>

josipj....:
...sada sam pričao sa prijateljem koji mi popravlja landrovera, on kaže da mi je baš taj upravljački mehanizam loš, pa Neno ako možeš nabavit koji dio iz one slike.... javi... d4
...knjižicu još nisam stigao skenirat, mislim da ću ovaj vikend uspjet.... hvala vam  gemist

Neno:
Ovo označeno plavim se da nabavit, ono ostalo nije komercijalizirano znači ili oriđiđi ili polovnjak.

Kad budeš znao više javi, ako mogu pomoć zašto ne.

rover:

--- Citat: Quagga - 27. 08. 2009. 18:11:55 --- ref  Ja sam upravo kupio kratkog defendera 90 td5 (  gss ), pa da malo oživimo temu.  Motor Td5,116000 km 11000 eura. Poslat ću slike kad stignem. Kako ste zadovoljni sa td5 motorima i na što treba paziti, dobre i loše strane,itd.
Motor nije čipiran ni ništa,oprema standardna bez klime i to je to. Idem na servis s ponedjeljka pa ću poslati koju sliku. Dobra kob!

--- Kraj citata ---
Koji si vlasnik, gdje si ga kupio i jel bio policijski, od firme neke ili u privatnom vlasništvu :) i naravno molim te postavi slike da ga vidimo.

kalnik:
HEP daje na prodaju rabljena vozila. Jel ima koji Defender i u kakvom su stanju općenito?

.50AE:

--- Citat: kalnik - 10. 09. 2009. 18:53:04 ---HEP daje na prodaju rabljena vozila. Jel ima koji Defender i u kakvom su stanju općenito?

--- Kraj citata ---

Vrlo vjerojatno ima, jer su ih nabavljali negdje između 1995.-1999. uglavnom sam viđao 110-ke 2,5 td ako se dobro sjećam bez klime (ht je imao par komada 90-ki benzinaca), ali se bojim da su po dobrom starom balkanskom običaju svi već rezervirani. Ako nemaš dobrog strica, zaboravi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju