Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Land Rover Discovery

(1/9) > >>

bat:
Molio bi vlasnike i sve one koje nesto znaju o marki i modelu da me savjetuju.Pronasao sam model 2,7 d v6 SE godina 2005 sa prijeđenih 150.000km.
Kakvi su,potrosnja,odrzavanje i sl...

Svaka pomoc dobro dosla

Debeli Lovac:
Jedna od najgorih stvari kaj ti se može desit je da ti zračni ovjes ode.

bat:
Nije mi jasno glasi kao neko savrsenstvo i kvaliteta, a na dosta foruma vidim ljudi ga kude kao kvarljiv i skup za odrzavanje.Dobro sad djelovi ni od renola nisu jeftini,ali da se tako kvari nije mi jasno

Debeli Lovac:
Zračni ovjes je super stvar. Udobnost vožnje je najbolja na tome, samo po meni nije za terence. Kad ideš u šumu recimo preko granja i digneš granu s kotačem i zabiješ si ju u taj zračni jastuk i probušiš ga. Land Rover je ipak neki vrh kaj se tiče luksuza i samog osječaja kad se voziš u njemu. Ne bi se trebao razočarati u njega samo prekontroliraj ovjes prije nego ga kupuješ.

bat:
Pa dobro tip ga prodaje u Samoboru koliko vidim na netu u Sesvetama je servis LR nek se pregleda i to je to ako se nije vozio u off rodu nevidim problema.Pa necu ni ja sa njim preko Velebita.
Cujem da su Perkins motori u njima,koliko ja znam a od strojarstva zivim to su makine nepoderive

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju