Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Ma kakva lada!?!
zelenko:
--- Citat: File - 29. 10. 2009. 14:15:17 ---Nigdi on nije proša s nivom di ja nisam još lakše s pandom, i od tada čekam neku dobru priliku i kupujem...
--- Kraj citata ---
ima ih nešto u oglasniku i na njuškalu, nađe se i za 2000€, mada smatram da je i to punu za takav auto.
Ovo što sam stavio u prilog je veše nego dovoljno za naše uvjete, mislim da se slažete...
Ja sam našao jednu za 1000€ 90'-to godište u bezprjekornom stanju ali u tom trenutku nisam imao novce. Gledao sam ju i nisam imao zamjerke.
Prebaciš zadnje sjedište i prostora je dovoljno. Što se tiče potrošnje + nad Nivom
Macak:
--- Citat: zelenko - 29. 10. 2009. 14:49:42 ---
--- Citat: File - 29. 10. 2009. 14:15:17 ---Nigdi on nije proša s nivom di ja nisam još lakše s pandom, i od tada čekam neku dobru priliku i kupujem...
--- Kraj citata ---
ima ih nešto u oglasniku i na njuškalu, nađe se i za 2000€, mada smatram da je i to punu za takav auto.
Ovo što sam stavio u prilog je veše nego dovoljno za naše uvjete, mislim da se slažete...
Ja sam našao jednu za 1000€ 90'-to godište u bezprjekornom stanju ali u tom trenutku nisam imao novce. Gledao sam ju i nisam imao zamjerke.
Prebaciš zadnje sjedište i prostora je dovoljno. Što se tiče potrošnje + nad Nivom
--- Kraj citata ---
To si trebao odmah uzeti, jer na trzistu su cijene za Pandu prevelike
zelenko:
Uzeo bi ja svašta samo da je penez happi ref
Čovjek mi je spominjao nešto i Puhovu mašinu da ima, e sad neznam....Tako on tvrdi..
Smatram da je to nejisplativije vozilo koje zadovoljava sve naše terene. Netreba mi autobus za moje lovište ili lovišta u mojoj regiji.
Mislio sam ju malo podič na federima, smb boja i kad bi bio tako malo vitlo stavit na bulbar. Prestrašno hao
Mislim da joj upravo mali međuosovinski razmak daje tu prednost u prohodnosti na terenu i mala težina.
Expresica:
--- Citat: Neno - 29. 10. 2009. 07:51:14 ---Nije loše ipak je Steyer potpisao 4X4 pogon ali ovaj FIRE motorič koji se ugrađivao u to čudo brzo ostane bez daha.
--- Kraj citata ---
ali je zato jednostavan i neunistiv (roboti da dobro slozili ;))
SUMO:
Momci, pozdravljam! z10
Ali lada je LADA! Juce je obuh sa novim Kama I 511, slike sa `testa` ovih dana.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju