Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Ma kakva lada!?!

<< < (11/29) > >>

7X64:
Zelenko znam za tog u Bjelovaru cjena mu je 3 500 € sa 300 000km motor nije orginal vec ugradeni dizel (godina je 91 oni su se radili samo 90 i 91 i napravljeno ih je 7 735 komada samo znaci proizvodnja u Njemackoj a dorada u Austriji u Stajeru).
Jako ih malo ima ali meni je to vise nego ljep auto i za potrebe lova vise nego dosta,te ujedno da se pohvalim od prekjuce sam ponosni vlasnik jednog.A ima jos ko iskustva sa Golfom Countriyem?

Otiso sam dosta izvan teme ali ako se mora neka se brise. sor

File:
Na takvom autu je jedino važno da je sa pogonom sve ispravno a koliko je prešao to je najmanji problem jer se za male pare kupi drugi motor ili napravi generalna

7X64:
File  potpuno se slazem sa tobom najteze ih je naci jeftine  a najbitnije je da je getriba i diferencijal redu a motora za golfa ima ko blata.
Meni se osobno svida a sad da ima nedostatke nad ostalim Dipovima sigurno da ima,sta ces ima nas svakakvih neko voli crnu a netko plavu.

zelenko:
Da se malo vratim na Pandu. Dali je moguće prepraviti običnu u 4x4. Na netu sam vidio da netko prodajr diferencijal. Znam da je to kemija koja bi koštala više nego odmah kupiti original 4x4. Pretpostavljam...

7X64:
Koliko sam ja upucen u mehaniku a nesto jesa  nista ti neznaci samo diferencijal moras imati i getribu koja je za pogon 4X4 pa ne samo to vec je cjeli zadnji ovjes drukciji.
Naravno da mozes ali ti treba zadnji ovjes kompletan sa polu osovinama i naravno druga getria ali moras paziti na prenos jer najvjerovatnije nije svaki isti ovisi o tipi.

Ako nisam u pravu neka me drugi isprave.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju