Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Ma kakva lada!?!
7X64:
shandi vjerujem ti ipak je golf golf meni je dvojka najljepsi auto kji je ikad naprvljen.
Nikad se vise nece ponovit da se neka serija proda u tolikoj kolicini kao sto je to uspjlo golfu dvojci.
Štef:
--- Citat: 7X64 - 01. 11. 2009. 10:45:56 ---Koliko sam ja upucen u mehaniku a nesto jesa nista ti neznaci samo diferencijal moras imati i getribu koja je za pogon 4X4 pa ne samo to vec je cjeli zadnji ovjes drukciji.
Naravno da mozes ali ti treba zadnji ovjes kompletan sa polu osovinama i naravno druga getria ali moras paziti na prenos jer najvjerovatnije nije svaki isti ovisi o tipi.
Ako nisam u pravu neka me drugi isprave.
--- Kraj citata ---
+ još dorada podnica za stražnji diferencijal
+ auspuh
+ ...
Sa Swiftom možeš isto što si napravio sa Meganom - razje... auspuh, karter, ovjes... i ostatak donjeg postroja.
zelenko:
Pa jel se to nebi mogla napravit zaštita od onog rupičastog lima? Uzeo bi nereganog pa se igrao preko zime. Da imam kolesa za drugu godinu. Bilo bi nešto original....
7X64:
zelenko neznam a si kad pogledao ispod auta koji je 4x4 i istog koji nije 4x4 vjerovatno nisi.
Znaci pod mu je u zadnje kraju dignut zapravo bunker kraci upravo zbog toga 4x4 jer treba mjesta i za taj Diferencijal mislim da se to neisplati raditi ne nikako. sor
zelenko:
Šteta, jer nemam novaca da vozim i popravljam neke skuplje aute. Nije ga fora ni kupit koliko te košta sve ostalo. Potrošnja, gume, rega. djelovi. Tranutno mi je to totalno neprihvatljivo pa tražim neku alternativu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju