Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Mazda B 2500 4x4 pick up

<< < (2/4) > >>

syncm2:

Pozdrav

Dali je ovo auto od Alena M. iz Kovačevca? Nekako mi je poznat  ččč

krilaš:
Japanski auti su Jako kvalitetni i zahvalni u smislu odrzavanja a i svim drugim aspektim. Ovo odgovorno tvrdim Kao direktni vlasnik tri japanska auta jedne mazde i dve honde. Tacno je da su im originalni Dlovi nesto skuplji od evropskis auta i istoj klasi Ali je takodje tacno da potreba za rezernim delovima znatn manja nego slicen a autima evropskih proizvodjaca. A i cena novih automobila je realnja nego sto je slucaj kod automobila nemacke proizvodnje.

Evaeva kuma nagradi uplatom velikog Servisa u jednom ovlascenom mazninm servisu .
Pozdrav Goran Krilas

mve:
Ima kolega takvu i OK je stroj ikao je malo jebucka okretanje u šumi jer je malo dugačka ali x puta je nas 7 prefural u trugi na štand. Odužite mu se sa kakvim mladim komadom ili dobrom klopom.....

syncm2:

Ja znam da moj susjed ima Mazdu 6, 7 g je stara.S motorom nema problema, a zadnji rubnjaci su procvjetali!  S tim da je auto garažiran od prvog dana, nikad lupan ni ogreban.

evaeva:

--- Citat: syncm2 - 28. 01. 2011. 10:56:25 ---
Pozdrav

Dali je ovo auto od Alena M. iz Kovačevca? Nekako mi je poznat  ččč

--- Kraj citata ---

Imaš pravo,vlasnik je A.M iz Kovačevca, još uvijek dobro služi kao prvi dan, nepoderiv i pouzdan. Idealan za lov, stane puno stvari, nosivost 1000 kg i najvažnije NE kvari se.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju