Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Mazda B 2500 4x4 pick up
syncm2:
Pozdrav
Dali je ovo auto od Alena M. iz Kovačevca? Nekako mi je poznat ččč
krilaš:
Japanski auti su Jako kvalitetni i zahvalni u smislu odrzavanja a i svim drugim aspektim. Ovo odgovorno tvrdim Kao direktni vlasnik tri japanska auta jedne mazde i dve honde. Tacno je da su im originalni Dlovi nesto skuplji od evropskis auta i istoj klasi Ali je takodje tacno da potreba za rezernim delovima znatn manja nego slicen a autima evropskih proizvodjaca. A i cena novih automobila je realnja nego sto je slucaj kod automobila nemacke proizvodnje.
Evaeva kuma nagradi uplatom velikog Servisa u jednom ovlascenom mazninm servisu .
Pozdrav Goran Krilas
mve:
Ima kolega takvu i OK je stroj ikao je malo jebucka okretanje u šumi jer je malo dugačka ali x puta je nas 7 prefural u trugi na štand. Odužite mu se sa kakvim mladim komadom ili dobrom klopom.....
syncm2:
Ja znam da moj susjed ima Mazdu 6, 7 g je stara.S motorom nema problema, a zadnji rubnjaci su procvjetali! S tim da je auto garažiran od prvog dana, nikad lupan ni ogreban.
evaeva:
--- Citat: syncm2 - 28. 01. 2011. 10:56:25 ---
Pozdrav
Dali je ovo auto od Alena M. iz Kovačevca? Nekako mi je poznat ččč
--- Kraj citata ---
Imaš pravo,vlasnik je A.M iz Kovačevca, još uvijek dobro služi kao prvi dan, nepoderiv i pouzdan. Idealan za lov, stane puno stvari, nosivost 1000 kg i najvažnije NE kvari se.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju