Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
MERCEDES 300 GD
Antezg:
d4 Prvo pa muško, za drugim ti vjerojatno ni neće biti potrebe-to su odlični auti zagi
Deda M:
koliko ču ga ja trebati i kako ču ga ja voziti i održavati ,mislim da neču drugi trebati -jedini ako bude kakav motor na sreuju ,možda ga onda i ugradim -pozdrav DEDA M.... zagi
pepi2:
Deda te novotarije na struju budu za nase unuke (he ti vec imas zagi) a merc dizel bude predao dok god se tebi bude vozikalo.A i nafte bude malo duze nego sto se mislilo.
Deda M:
pepi 2 -i ja sam toga mišljenja,dok sam ja živ koliko ga ja budem klal ,more još toliko sigurno a možda jednog dana dočeka i unuke dok polože-kao ozbiljn oldtimer jel več sada ima 22 a jš bu toliko sigurno ,nek samo bude nafte ili neka j slićnoga ,a možda prima i ulje od pomfrija sa malo petroleja hao hao hao hao hao pozdrav DEDA M.... zagi
PinzHunter:
--- Citat: Deda M - 15. 04. 2010. 22:28:09 ---ETO i ja nabavio svojeg prvog terenca ,nakon dosta natezanja i ostalih sranja-nabavio sam mercedesa g ,motor 2.5. t.d. kratki u poprilično dobrom stanju.Za sada potrošnja na otvorenom 10 lit. mješano sa malo težom nogom i više gradska vožnja 12 lit.-mislim da je to normalno za te teške aute.Za sada sam zadovoljan -dokle ,vidičemo - pozdrav DEDA M..... zagi
--- Kraj citata ---
čestitke hajd ubaci koje slike i daj malo podataka o vozilu,cijena ono odokativno.nudi mi se jedan pa da uporedim ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju